Vess egy pillantást a legújabb Chaffe variánsra a szuperteszten

Vess egy pillantást a legújabb Chaffe variánsra a szuperteszten

Jelenleg is tesztelés alatt áll egy vadonatúj tier V-ös könnyű tank, ami a veterán játékosok számára ismerősnek tűnhet.

Az M24 Chaffee annak idején az egyik leghatékonyabb tanknak számított a World of Tanks tier V-ös könnyű tankjai között. Ebben a tankban nemcsak az osztályra rendelkező kiemelkedő sebesség, hanem a lövegsüllyedés és a DPM is megvoltak. Jelenleg a Super Chaffee hozza a régi élményt, de mióta a Wargaming bevezette a tier X-es könnyű tankokat, azóta a kis és közepes tierben található könnyű tankok kevésbé teljesítenek hatékonyan. 

Az új Chaffee egész pontosan az M24 No. 594 névre hallgat, valamint ahogy az adatlapon is látszik, a tank tier V-ös besorolást kapott. Az alap toronnyal rendelkezik, így kinézetben nagyon hasonlít a jelenleg is játékban található Chaffee harckocsira. A löveg alfája 110/110/175, ami teljesen elfogadható ezen a szinten, illetve összességében egy jobb löveggel rendelkezik, mint a fejlesztési fában található variánsa. A 360 méteres látótávolság szintén a tank előnyei közé sorolható, ugyanakkor a felderítői pozíciókat a relatív alacsony végsebessége miatt megfontoltan kell megközelíteni.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.