Top 5 csapattal szállt fel a sólyom – összeállt az új Falcons

Top 5 csapattal szállt fel a sólyom – összeállt az új Falcons

A Falcons így még a nyílt Major selejtezőket is el tudja kerülni és akár a bajnoki címért is küzdhet Koppenhágában.

Nem is olyan régen még úgy festett, hogy a Falcons kénytelen lesz visszahívni a régi játékosait, hogy egyáltalán öten legyenek. Ehhez képest a hétvégén akkora felfordulást okoztak, aminek következtében még a lengyel Counter-Strike-ot is sikerült visszatenniük a térképre – de erről majd picit később. Most inkább maradjunk a szaúdi orgnál, akik két hónapnyi munka és számtalan csalódás után végül csak összeraktak egy ötöst. Ráadásul rögtön egy olyat, amivel még a nyílt Major selejtezőket is el tudják kerülni.

Amikor a legutóbb foglalkoztunk a Falconsszal, annyi volt biztosra vehető, hogy BOROS, Snappi és Magisk fognak náluk játszani. Azonban legalább még egy riflerre és egy AWP-sre szükségük volt ahhoz, hogy ki legyen az ötfős keret. Miután állítólag sorban mondtak nemet a játékosok, egyes források úgy vélték, hogy visszahívják LaunXot és mhL-t a szaúdiak. Szerencséjükre végül erre nem volt szükség, hiszen az ENCE két játékosa is úgy döntött, hogy inkább a régi kapitányukkal folytatnák, mintsem gla1ve-vel, akire most rászakadt a felelősség, hogy tegye újra naggyá a finn orgot.

Ezeket olvastad már?

A kirakós utolsó két darabkája tehát SunPayus és Maden lettek. Mivel ők Snappival együtt játszottak az utolsó CS:GO Majorön, átörökítik az ENCE helyét az RMR-eken a Falconsba. Tehát nem kell a nyílt selejtezőkön indulnia a csapatnak, ha játszani szeretnének Koppenhágában. Meg kell hagyni, ez így egy elég ütős kis ötös lett, a korábbi ENCE-hez képest Magisk alighanem fejlesztés is. BOROS potenciálja is hatalmas, bár benne sokan kételkednek jelenleg. Mi tagadás, mi is szívesebben megnéztünk volna egy Nertzet helyette. De izraeli játékosként esélytelen volt a mai geopolitikai valóságban, hogy Szaúd-Arábiát képviselje. Így ő – a korábbi pletykákkal összhangban – a Heroicban kötött ki végül.

A Falcons új felállása

Mohammad „⁠BOROS⁠” Malhas
Marco „⁠Snappi⁠” Pfeiffer
Alvaro „⁠SunPayus⁠” Garcia
Pavle „⁠Maden⁠” Bošković
Emil „⁠Magisk⁠” Reif

Danny „⁠zonic⁠” Sørensen (edző)

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár