Éppen csak összeállt az új ENCE, máris szétrobbantják

Éppen csak összeállt az új ENCE, máris szétrobbantják

Az ENCE szétesik, a Heroic újjászületik!

Furcsa időket él a profi Counter-Strike. Olyan cserék, olyan drámák történnek amikre sosem számítottunk, miközben ott van például s1mple, sokak szerint a profi CS legnagyobb GOAT-ja, akiről hetek óta nem tudunk semmit, lelépett a NaVi-tól és eltűnt a ködben, mint Petőfi. Jelenleg éppen az év utolsó tier1-es CS2 versenye, a BLAST Premier World Final zajlik, ahol sok új felállást és sok beugrót láthatunk. Nem teljes a Heroic és a MOUZ sem, míg a FaZe, a NaVi, a G2, az ENCE felfrissült felállásokkal játszanak. Ráadásul egyelőre úgy tűnik, hogy nem érezheti magát biztonságban senki sem, hiszen még koránt sem ért véget az átigazolási időszak.

Ezeket olvastad már?

Az ENCE például első versenyét futja a jelenlegi felállás, ami lehet, hogy egyben az utolsó is lesz. A Heroic ugyanis bejelentkezett az ENCE játékosaiért, egy teljes triót elvinnének a finn szervezettől. A Heroicnál jelenleg TeSeS-nek és sjuushnak van hosszú távú szerződése, dupreeh csak 2023 végéig írt alá, salazar és Zyphon pedig csak beugrók. A Dust2.dk értesülései szerint a Heroic Madent, NertZt és SunPayust is szeretné megkaparintani, méghozzá úgy, hogy a jelenlegi dán triójukból csak egyetlen személy, sjuush tartaná meg a helyét. Sőt!

Nem állna meg a játékosok megszerzésénél, Xizt ugyanis 2023 végével távozik a csapattól, helyére az ENCE ex-edzője, sAw érkezhet majd. Hogy ki lehet az ötödik játékosuk, arról egyelőre nem szólnak a hírek.

Szegény gla1ve pár napja igazolt az ENCE-hez, pár napja élvezheti az új csapatát, amiben azért nem kevés potenciált is látni, de lehet nem tart majd sokáig a boldogsága. Benne van a pakliban, hogy 2024-ben a Heroic szétrobbantja az ENCE-t, amivel a norvég szervezet egyértelműen jól járna, de az ENCE nem biztos, hogy egy hasonlóan erős csapatot tudna majd építeni.

A 2024-es Heroic a jelenlegi pletykák szerint:

  • Rasmus "sjuush" Beck
  • Guy "NertZ" Iluz
  • Pavle "Maden" Bošković
  •  Alvaro "SunPayus" Garcia
  • Eetu "sAw" Saha (edző)

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN