Elég rosszul áll a Falcons tolla, hogy lesz ebből csapat?

Elég rosszul áll a Falcons tolla, hogy lesz ebből csapat?

Vagy nem elég nagy a Falcons pénzes zsákja, vagy ennyire nem hisznek a játékosok a szervezetben.

Nagyon ígéretesen indult az őszi átigazolási szezon a Falconsnak, hiszen egyszer csak a semmiből leigazolták az Astralis és Vitality sikereinek kovácsát, Zonicot. Nem sok időbe tellett és a bennfentesek már olyan nevekkel kezdtek dobálózni a szaúd-arábiai szervezet kapcsán, mint NiKo, Twistzz, m0NESY, Snappi és Magisk. De azóta több mint egy hónap telt el és az imént említett játékosok egyike sem csatlakozott még.

Ehelyett sorban mondják vissza mindannyian a Falcons ajánlatait: NiKo tárgyalt velük, de aztán inkább maradt a G2-ban; Twistzz pedig élből elutasította a közeledésüket morális okokból; m0NESYt pedig a G2 nem akarta eladni. Ezek után érkezett némi pozitív hír is, állítólag Magisket és Snappit sikerült megszerezniük. Azonban ez vajmi kevés még, mert legalább még egy sztár rifler és egy AWP-s kellene ahhoz, hogy egyáltalán öten legyenek – BOROSt ugyebár megtartották a régi keretből.

Ezeket olvastad már?

A legfrissebb hírek szerint ezért a Falcons felkereste SunPayust és XANTARESt. De bizony ők sem igazolnak Szaúd-Arábiaba. A francia bennfentes KRL szerint ezért egyre valószínűbb, hogy csak Magisk és Snappi igazolnak át hozzájuk. Vagyis zonicék kénytelenek lesznek visszahívni a korábban kukázott csapatukból néhány játékost a PGL Major Koppenhága selejtezői miatt – név szerint LaunXot és mhL-t. Ezzel pedig nagyjából nullára csökkent a Falcons iránt érdeklődők száma, mert ez a csapat csoda, ha a zárt kvalira bejut. Főleg, hogy nem sok idejük lesz gyakorolni sem, mert januárban már indulnak az RMR selejtezői.

A Falcons várható felállása

Emil „Magisk” Reif
Mohammad „BOROS” Malhas
Marco „Snappi” Pfeiffer
Laurentiu „LaunX” Tarlea
Milosz „mhL” Knasiak

Danny „zonic” Sørensen (edző)

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár