Semmi pénzért nem adná el a G2 m0NESYt?

Semmi pénzért nem adná el a G2 m0NESYt?

NiKo potenciális távozásával kapcsolatban már nem voltak ennyire magabiztosak.

A Counter-Strike 2 mezőnyére valószínűleg rá sem fogunk ismerni jövőre, hiszen annyiféle vadabbnál vadabb változás mehet végbe a következő napokban, hetekben. Ennek az egyik legnagyobb katalizátora a Falcons nevű szaúd-arábiai szervezet, akik állítólag megbonthatják a Vitality, az ENCE és a G2 egységét is. Amennyiben tényleg megvalósul a Falcons új projektje, az említett orgok búcsút is inthetnek a versenyképességüknek. Persze, ha elég pénzzel kompenzálják őket, akkor megérheti nekik ez a kockázat.

Vagy mégsem? A HLTV megkeresésére ugyanis egy igen érdekes válasszal állt elő a G2 menedzsere, Petarpeca” Marković. A pletykák szerint az ő csapatukból NiKoért és m0NESYért is bejelentkezett a Falcons. Azonban peca állítja, nem fogják eladni az orosz játékost:

„Fontolóra sem vesszük az Ilyára [m0NESYre] érkező ajánlatokat. Semmi pénzért nem akarjuk eladni őt, nem szűkölködünk – ezt mondtuk eddig minden csapatnak, aki érdeklődött iránta.” 

De amikor NiKora terelődött a szó, akkor peca már nem volt ennyire magabiztos: „NiKo az egyik legnagyszerűbb játékos, akinek valaha is köze volt a játékhoz, amit annyira szeretünk, ezért kifejezetten nehéz lenne egy az egyben pótolni őt.” A HLTV szerint azért adhatott peca ilyen választ, mert a forrásaik alapján NiKo tényleg tárgyal a Falconsszal és reális a távozása. Bár megegyezés még nem született a sorsáról a hétvégén.

M0NESY kapcsán viszont tényleg furcsa lenne, ha semmilyen összegért nem lennének hajlandóak eladni őt. Mármint komolyan, nem léteznek olyan számok, amelyek kielégítőek lennének? Ha így állunk a dologhoz, talán érthető, hogy miért mondja azt a G2, amit. Állítólag amikor megvették az orosz AWP-st a NAVI-tól, akkor a szerződésébe bekerült egy visszavásárlási záradék. Vagyis, ha tényleg elérhetővé válna, akkor a NAVI leigazolhatná őt az éppen szünetre vonuló s1mple helyére, ami a G2-nak sehogyan sem érné meg. Ha pedig nekik nem kellett, akkor egy ilyen állítással a szaúdiakat talán rávehetik arra, hogy mélyebben a zsebükbe nyúljanak.

Ezeket olvastad már?

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár