G2 és FaZe játékosokra fáj a szaúdiak foga

G2 és FaZe játékosokra fáj a szaúdiak foga

Újabb szupercsapat lehet készülőben egy francia bennfentes szerint.

A szaúd-arábiai Falcons nemrég megszerezte mindenidők legsikeresebb edzőjét, zonicot. Most pedig egy új csapat építésébe vágtak a francia bennfentes streamer, KRL szerint. Az ötös összehozásában valószínűleg – mint a szaúdiaknál az lenni szokott – a pénz nem lesz faktor. Tehát, amikor olyan hírek érkeznek a Falcons felől, minthogy a G2 és a FaZe sztárjait, azaz NiKot, m0NESY-t és Twistzzet szemelték ki, akkor az egyetlen kérdés csupán az marad, hogy az említett játékosoknak tetszik-e a zöld szín. A KRL által mellékelt illusztratív kép alapján Ti is átgondolhatjátok ezt a létfontosságú divatkérdést:

Tudomásunk szerint még nem indultak be a tárgyalások, szóval egyelőre semmi konkrétumról nincsen szó, még nem dőlt el semmi. Ez a hír valószínűleg csak arra szolgál, hogy mindenki tudja: a szaúdiak kitettek egy újabb üres csekket az asztalra és azt mondták, hogy a világ legdrágább játékosáiért is hajlandóak kinyitni a tárcájukat. Ami azért fontos, mert ha egy NiKo vagy egy m0NESY nemet mondana a Falconsnak, akkor már sorban fognak állni a náluk csak egy kicsivel rosszabb játékosok, hogy a masszív szaúdi fizetésekért játszhassanak. Így garantáltan a Falcons körüli mozgolódások lesznek a fő téma a következő hetekben, hónapokban.

Ezeket olvastad már?

A hír talán csak annyiból furcsa, hogy zonic nemrég még azt mondta, nem akar hozzányúlni a már meglévő Falcons-felálláshoz, mert először látni akarja, hogy mire képesek. Bár mi már akkor is hozzátettük, hogy az NBK vezette ötös aligha lesz világverő jövő márciusra, ezért valószínűleg nem kell majd olyan sokat várni az első cserékre. A jövőbeli átigazolások pedig nem csak a pénz, de zonic személye miatt is jól alakulhatnak, hiszen ki ne akarna a játék történetének legsikeresebb edzőjével dolgozni.

Borítókép: HLTV/zuzannatalia

Kövess Minket!



Gamer szótár