Máris leigazolhatta új AWP-sét a G2!

Máris leigazolhatta új AWP-sét a G2!

Szerinted kit fog lecserélni a G2?

Nem most hallunk már először arról, hogy a G2 is cserélni fog 2021 végén és/vagy 2022 elején. Sőt, még csak nem is egy cseréről hallani, hiszen ha minden igaz, új AWP-s és új irányító is érkezhet a csapathoz. Utóbbi posztra Aleksib a G2 kiszemeltje, míg előbbi szerepet egy fiatal titánra, a NaVi Junior 16 éves mesterlövészére, m0NESYre osztanák.

Állítólag a két csapat már hetek óta tárgyal egymással az átigazolásról, tegnap pedig már úgy is tűnt, hogy beindult a gépezet. A NaVi bejelentette, hogy 2022-ben m0NESY már nem erősíti majd az utánpótláscsapatukat, és hogy a fiatal ukrán átigazolási listára került. 

Ma pedig francia források már tudni vélik, hogy ezzel a G2 nyélbe is ütötte az üzletet és leigazolta legújabb játékosát, Ilya "m0NESY" Osipovot. Az ár a már korábban is hallott 600.000 euró körül lehet. Egyelőre a csapatok még nem erősítették meg az átigazolást, valószínűleg a héten már nem is fogják.

A G2 még játékban van az IEM Winter versenyén, annak vége előtt pedig aligha jelentik be a cserét, hiszen m0NESY érkezése egyben azt is jelenti, hogy valaki távozik a csapattól. Még mindig JaCkz és AmaNEk erre a legesélyesebb, de hogy pontosan melyikük, az rejtély. Bár AmaNEk teljesítménye visszaesett az utóbbi időben, ne felejtsük el, hogy rá van kényszerítve az AWP-s szerepkör, ami láthatóan nem megy neki. Anélkül viszont, újra supportot játszva, lehet, hogy érdemesebb őt megtartani, mint az ingadozó teljesítményű JaCkzt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kit fog lecserélni a G2?

  • 58 %
  • 16 %
  • 16 %
  • 0 %
  • 11 %