Nem csak új AWP-st, új irányítót is keres a G2?

Nem csak új AWP-st, új irányítót is keres a G2?

Alakul az új G2 és eddig nagyon ígéretes!

Tegnap számoltunk be arról, hogy a G2-hoz új AWP-s érkezhet és AmaNEk végre maga mögött hagyhatja a ráerőltetett szerepet. Nem, nem kennyS az, habár egy verseny erejéig ő is beugrik majd régi csapatához.

Egyes források szerint a G2 a NaVival tárgyal a mindössze 16 éves m0NESY átigazolásáról. Ha mindez nem lenne elég, úgy tűnik, hogy új irányítót is keresnek és már erre a posztra is meg van a kiszemeltjük.

A francia 1pv forrásai szerint a G2 az ex-ENCE Aleksibt szeretné megkaparintani, aki jelenleg az OG irányítója. A gond az, hogy a finnek 2022 végéig van szerződése az OG-nál, így pedig átigazolni koránt sem egyszerű vagy olcsó.

A francia források azt is megerősítették, hogy valóban m0NESYt is szeretnék leigazolni, erről is még aktív tárgyalások zajlanak a G2 és a NaVi között. A kérdés már csak az, hogy kiket dobhat majd ki a G2? Aleskib irányítóként érkezne ez nem vitás, de vajon nexát ki is tennék a csapatból vagy csak átvenné a szerepét, míg a szerb új szerepkört kapna?

A G2-ra még két verseny is vár idén (IEM Winter és BLAST Premier World Final) ezért lehet, hogy a cseréket csak jövő januárban jelentik majd be.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nexát kitehetik majd a csapatból?

  • 40 %
  • 60 %