Végre visszatér a G2-ba kennyS!

Ismét a G2-ban játszik majd kennyS, de sajnos nem hosszútávon.

Lassan egy éve már, hogy kennyS kispadra került a G2-nál, azóta sem láttuk őt tétmeccsen játszani. Rendszeresen streamel, építi a közösségét, de versenyen március óta nem volt. Sokak szerint most bőven beférne a G2-ba, míg mások szerint hiába lő embertelen frageket FPL-ben, az utóbbi 2 év bebizonyította, hogy a profik között eljárt már felette az idő.

Akárhogy is, kennyS most végre visszatér. Újra profi meccsen játszik majd, újra G2 mezben, de sajnos csak rövid ideig. December 2. és 12. között jön majd az IEM Winter, ahol a G2 is a résztvevő csapatok között lesz, nexa azonban nem tarthat majd a többiekkel. LAN keretek között lesz a versenyen (legalábbis az egészségügyi helyzet jelenlegi állása szerint), nexa pedig vízum gondokba ütközött. Egyelőre még nem tudni pontosan hol lesz a verseny, de nexa már biztos nem tud majd odautazni, ezért a G2 visszanyúlt a kézenfekvő megoldáshoz, kennyS-hez.

A francia legenda azonban csak egy verseny, az IEM Winter erejéig térhet vissza, utána ismét nexával játszik majd a csapat. A beugrása azonban felvet néhány kérdést. Az már biztos, hogy a verseny erejéig AmaNEk leteheti majd az AWP-t, kennyS forgatja majd azt a fegyvert, de ki fog irányítani? Nexa nélkül nehéz lesz, ráadásul edzőjük, maLeK sincs már velük, helyette a német Jan "Swani" Müller látja majd el az edzői feladatokat.

Az IEM Winter versenyét teljes egészében élőben követhetitek majd az esport1tv kínálatában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!