Eladásra kínálja a NAVI m0NESYt és társait, már folynak a tárgyalások

Eladásra kínálja a NAVI m0NESYt és társait, már folynak a tárgyalások

Végére ért a NAVI Junior képzési ciklusa, a fő csapatban pedig nincsen hely - de hol köthet ki m0NESY?

Három Junior-játékost is az átigazolási listára tett a NAVI, jövőre pedig már a Youth-felállás tagjaival folytatják a munkát ezen név alatt - jelentette be a szervezet. Ezzel együtt megerősítették azt is, hogy m0NESY kivásárlásáról már tárgyalásokat folytatnak egy csapattal, ami egybevág a hetek óta terjedő pletykákkal.

A NAVI Junior 2022-től m0NESY, Aunkere és fear nélkül folytatja, mindhármukat eladásra kínálja a szervezet. Egyedül headtr1ck marad meg a korábbi felállásból, a többi helyért pedig a NAVI Youth tagjai versenyeznek, a hat főből viszont csak négyen kaphatnak előléptetést. Még december végéig kiderül, hogy kikkel vágnak bele a következő szezonba, ahol a különböző online tornák mellett várhatóan egy újabb, még be nem jelentett WePlay Academy League lehet a legnagyobb kihívás számukra.

A NAVI bejelentése szerint az eddigi Junior csapattal tervezett ciklus végére értek. Két év után úgy érzik, a játékosok elérték a következő szintet - viszont s1mpleék mellett most nincs kiadó hely. Ezidáig csak B1T kapott előléptetést közülük, ő a NAVI-ban játszott már idén, akikkel Majort is nyert nemrég. m0NESY eligazolása pedig azóta is kiemelt téma, több híroldal is beszámolt már arról, hogy a NAVI eladásra kínálja őt. Pontosabbat viszont csak OverDrive állított a versenyben lévő szervezetekről - a G2-t és a Liquidet nevezte meg a legfőbb érdeklődőkként.

A NAVI Youth jelenlegi felállása - akikből a Junior csapat állhat majd - a következő:

Andrii "nipl" Kukharskyi
Russia Dmitriy "fen2k" Gladskikh
Maksim "sh1ne" Vinogradov
Vladislav "xiELO-" Lisov
Mark "UNBR0KEN" Varakuta
Vlad "⁠latt1kk⁠" Vydrin

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!