Brutális CS2 csapatot építhet a szaúdi org

Brutális CS2 csapatot építhet a szaúdi org

Ha ez az ötös összejön, akkor minden Counter-Strike 2-es csapat retteghet!

A szaúd-arábiai Falcons nemrég megszerezte mindenidők legsikeresebb edzőjét, zonicot. Ezzel egyidőben egy új CS2-es csapat építésébe is belekezdtek – legalábbis a francia bennfentes streamer, KRL szerint. Első körben állítólag a G2 és a FaZe sztárjait, azaz NiKot, m0NESY-t és Twistzzet szemelték ki. De mint azóta kiderült, a kanadai játékos a Liquid felé tart, ezért biztosan nem lesz része ennek a projektnek. De akkor mi lesz a Falcons új csapatával? Nos, KRL egészen izgalmas részleteket osztott meg erről mostanában.

NiKo és m0NESY távozása a G2-tól egyre valószínűbb az egykori francia Source-játékos szerint. A boszniai játékos kapcsán ő úgy tudja, hogy feszültségek vannak közte és az org között. Ennek hátterében az állhat, hogy amikor legutóbb a fizetéséről tárgyaltak, akkor a G2 szerette volna csökkenteni NiKo bérét, amibe a játékos nem volt hajlandó belemenni – a Falcons pénztárcája ezért kifejezetten vonzó lehet neki. Ami pedig m0NESY-t illeti, az ő motivációja nem feltétlenül a pénz: KRL szerint ő mindenképp NiKo mellett akarja folytatni a karrierjét, és ha ez a G2-n kívül történik, akkor a G2-n kívül történik.

Ezeket olvastad már?

Twistzz kapcsán nem csak a Falconsba, hanem egy Vitalitybe történő átigazolásról is pletykáltak az elmúlt hetekben. A kanadai vélhetően a FaZe felvásárlása miatt keresett új csapatot és így találtak egymásra a felek. Azonban kizártnak tűnik az, hogy a kanadai ezen csapatokban kössön ki, mert a Liquidet választotta végül. KRL szerint a Vitality CEO-ja is azt mondta, hogy Twistzz leigazolása „még annál is valószínűtlenebb, hogy RpK visszatér”. Viszont egy ember biztosan kelleni fog a franciáknak, mert zonic szeretné Magisket is magával vinni a szaúdi orgba és ez a tegnapi hírek alapján már garantáltan meg is történik. 

Így még két kiadó hely van a Falconsban. Bár ez a jelenlegi csapatuk többségének borzalmas hír, az egyikük fellélegezhet, ugyanis BOROSt a továbbiakban is megtartaná a szervezet. Vagyis valójában már csak egy embert kell leigazolni, méghozzá egy irányítót. Nyilván ez a legnehezebb része lehet ennek a projektnek, mert ebben a pozícióban van a legkisebb kínálat. Azonban KRL szerint már megvan a szaúdiak elsőszámú kiszemeltje erre a posztra is: az ENCE-et vezető Snappit szeretnék meggyőzni arról, hogy csatlakozzon hozzájuk.

A Falcons csapata így festhet a legfrissebb pletykák alapján:

Nikola „NiKo” Kovač
Ilya „m0NESY” Osipov
Emil „Magisk” Reif
Mohammad „BOROS” Malhas
Marco „Snappi” Pfeiffer

Danny „zonic” Sørensen (edző)

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár