Mutatjuk, miért fogod utálni az új Suicide Squad-játékot és azt is, hogy miért imádod majd

Mutatjuk, miért fogod utálni az új Suicide Squad-játékot és azt is, hogy miért imádod majd

Hát láttunk már jobb Arkham-játékot is.

Nyolc év után végre új játékkal jelentkezett a Rocksteady, ráadásul a milliók által imádott Arkham-játékokat világát folytatták, főszerepben a Suicide Squaddal. Ez így egész jól hangzik, nem? Papíron tényleg király az ötlet, hogy Batman után már semmi sem a régi, az Igazság Ligája sem, akik hiába próbálják, nem tudják megállítani Brainiacet, aki így elfoglalja egész Metropolist. A város és Amanda Whaler már csak abban bízhat, hogy a hősök helyett a zsarolható rosszfiúkra bízza Metropolis sorsát. Egy egészen fantasztikus játékot is lehetett volna kerekíteni ebből, ha az a Rocksteadyre lett volna bízva. Sajnos azonban a kiadó és a befektetők nyomására az eddigi Batman-játékokhoz képest egy teljesen más irányba kellett elvinnie a fejlesztőknek a programot, az egyszemélyes sztoriorientált felépítés helyett egy co-op-élményre fókuszáló, liveservices játékkal kellett előhozakodniuk.

Az eredmény olyan, amilyen. Nem jó, de nem is tragikus. Az utóbbi egy hétben mi a Suicde Suqad: Kill the Justice League-et nyüstöltük, élményeinkről és tapasztalatainkról pedig ezúttal videóban mesélünk!

A kommentek között pedig írd meg te is, hogy mit gondolsz a játékról. Találtál-e benne élvezetes dolgokat vagy a Suicde Suqad: Kill the Justice League egyáltalán nem olyan, mint amire számítottál?

Kövess Minket!



Gamer szótár