Új ingyenes MMO debütált, ami ötvözi a Palword és a Stardew Valley világát

Új ingyenes MMO debütált, ami ötvözi a Palword és a Stardew Valley világát

Igazi csemege került fel Steamre, ráadásul mindenki számára ingyenesen elérhető.

A Palia eddig nyílt béta verzióban volt elérhető az Epic Games felületén, azonban a tegnapi nap folyamán felkerült Steamre is, ahonnan mindenki ingyenesen hozzájuthat. Az utóbbi időszakban hatalmasat ment a Pokémonok világára épülő Palworld, és a Stardew Valley is ismételten fel lett kapva, ami az egyik legsikeresebb gazdálkodós szimulátor. A Paliában ezek kombinációival találkozhatunk, ami garantálja a tökéletes kikapcsolódást. A játékban egyaránt helyet kaptak a békés közösségépítési és a különböző RPG elemek, valamit számos küldetés vár ránk, melyek teljesítése során izgalmas kalandokban lehet részünk.

„A Palia egy élettel teli új világ, amely csak neked készült. Kézműveskedj, főzz, horgássz és gazdálkodj a barátaiddal, miközben álmaid életét éled, és fedezz fel egy varázslatos kalandot, tele színes karakterekkel és egy megfejtendő rejtéllyel." – áll a játék leírásában.

A Palia játszható egyedül illetve másokkal online is, és számos módot kínál a virtuális otthonunk létrehozására és bővítésére. Rendelkezésünkre állnak olyan tevékenységek – ahogy a leírásban is olvasható – mint például a főzés, a gazdálkodás, a horgászat és a vadászat. Felfedező utakra indulhatunk, amik során különböző erőforrásokra tehetünk szert, melyekkel később az otthonunkat fejleszthetjük. Rengeteg karakter vár arra, hogy megismerkedjünk velük, és felfedjék számunkra a háttérben kibontakozó történetet. Itt az ideje belevágni a kalandba, mire vártok még?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár