Jön a Capcom eddigi legynagobb DLC-je a Dragon's Dogma 2-höz

Jön a Capcom eddigi legynagobb DLC-je a Dragon's Dogma 2-höz

Tele lesz újdonsággal a kiegészítő, amelyről már most kiderült néhány érdekesség.

A Dragon's Dogma II a 2024-es év egyik legnagyobb dobása, rengetegen várták már a megjelenését, bár a debütálást követően azért mégsem volt annyira szuper a helyzet. Nem csak a technikai problémák őrölték fel a játékosok idegrendszerét, de a mikrotranzakció elburjánzása is kivívta az ellenszenvüket. Mindenesetre továbbra is sokan merülnek el a játék világában, ami nem véletlen, hiszen egy jól sikerült alkotásról van szó. Ennek köszönhetően elég hamar az eladási listák élére került. Néhány játékos pedig már meg is találta a módját annak, hogy megkerülje a mikrotranzakciókat, mivel elérhető egy mod, amivel ingyenesen hozzá lehet jutni a készpénzért kapható tárgyhoz a játékban. Úgy tűnik, a fejlesztőstúdiót nem nagyon aggasztja ez a dolog, és már a következő frissítésekre koncentrálnak.

Ezeket olvastad már?

Egyrészt egy sor technikai javítással készülnek, annak ellenére, hogy a teljesítmény minden platformon az általános véleményeket figyelembe véve meglehetősen stabil. A jövőbeni updatek javítják a DLSS Super Resolution minőségét, hozzáadják a Ray Tracing és a Motion Blur be- és kikapcsolásának lehetőségét, valamint egy új opciót, amellyel 30 FPS-re lehet fixen beállítani a játékot. Ez utóbbi leginkább a konzolokon segít, és valószínűleg ezzel véget ér az ugráló képkockasebesség jelensége is.

Másrészt napvilágot látott a Dragon's Dogma II második kiegészítőjének néhány fontos részlete. Kezdjük azzal, hogy a Capcom eddigi legnagyobb DLC-je a The Dragon Princess nevet viseli, és a források szerint lényegesen terjedelmesebb, mint a Dark Arisen. Kapunk majd egy új területet, amely egy Galacyia nevű ország mocsarát és tundráját foglalja magába. Ez körülbelül akkora lesz, mint a játék fő térképe (Battahl és Venworth). A történet egy új Arisenről szól (nőstény), akit egy másik sárkány választott ki. A DLC sztorija csak a fő játék történetének teljesítése után érhető el. Nagyjából 10 új nagy szörnnyel és körülbelül 35 új típusú ellenféllel bővül a felhozatal, melyek között előfordulhatnak majd óriási hótrollok, pókmedvék, mérgezett wyvernek, illetve egy cerberus is.

Az ára jelen állás szerint 29,99 dollár (~ 11 ezer forint) körül mozog majd. A megjelenésére novemberben lehet számítani, de az is megeshet, hogy késni fog.

Kövess Minket!



Gamer szótár