Egy mókás promó buktatta le az Amerika Kapitány 4 egyik főgonoszát

Egy mókás promó buktatta le az Amerika Kapitány 4 egyik főgonoszát

Az ínycsiklandozó falatok mellé egy érdekes ajándék is járt, amiből rögtön rá lehetett jönni, hogy mi a helyzet.

Nincs egyszerű helyzetben a Marvel, az ötödik fázis ugyanis egyelőre egy katyvasz, és a már bemutatott filmek sem igazán nyerték meg a közönséget. Természetesen a nyárra várható Deadpool és Rozsomák körül óriási a hype és valószínűleg kasszát robbant majd Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös produkciója, de ez édeskevés egy ekkora franchise számára.

Ezt követően sokan bíznak még a 2025 elejére tervezett Amerika Kapitány: Szép új világban (Captain America: Brave New World), azonban a projekt felett már egy ideje gyülekeznek a fekete felhők, és kitudja, hogy sikerülhet-e elhesegetni azokat. Kezdjük azzal, hogy újra kellett írni a forgatókönyvet, majd a forgatások befejeztével a Disney ismét összeboronálta a stábot, és újraforgatásokat rendelt be, mert nem volt megelégedve az első vágott verzióval.

Most pedig egy újabb balszerencse érte a filmet, ugyanis idő előtt kiderült, hogy ki lesz Amerika Kapitány egyik nagy ellenfele februárban. Bár Tim Blake Nelson visszatérését már régóta megerősítették – ő játszhatja The Leadert a filmben – az Amerika Kapitány 4-ben, a pletykák szerint Anthony Mackie Sam Wilsonjának több ellenféllel is dolga lesz. Most a merchandisingnak köszönhetően úgy tűnik, a találgatások igaznak bizonyultak.

Ezeket olvastad már?

Már megint a Bohóc

A McDonald's Happy Meal promóciója, amelyet az Instagramon keresztül osztottak meg, elrontotta a meglepetést, és lebuktatta a Szép új világban feltűnő egyik gonosztevőt. A csomagoláson Cascavel néven szerepel ez a karakter, ami portugálul csörgőkígyót jelent, ez pedig arra utal, hogy ez a Diamondback az MCU-ban Rachel Leighton lesz. A McDonald's figurája is ugyanolyan hajszínnel és ruhával van felvértezve, mint a Marvel Comics gonosza. Ha már itt tartunk, a képregényekben Rachel Leighton/Diamondback a Kígyó Társaság tagja volt, és romantikus kapcsolatba került Amerika Kapitánnyal.


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

A Kígyó Társaság egy világuralmi célokkal megáldott szekta, amelyet eredetileg már az Amerika Kapitány: Polgárháború során be akartak mutatni, de végül ez nem jött össze. Most viszont a Szép új világban úgy tűnik teret kaphat a titkos társaság. Ráadásul ez egybevág egy 2023-as Amerika Kapitány 4 szereplőválogatással is, ugyanis akkor egy felhívásban egy 30-as évei elején járó nőt kerestek Anthony Mackie ellenfelének.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár