Máris hatalmas rekordot döntött a Deadpool 3

Máris hatalmas rekordot döntött a Deadpool 3

A bemutatót követő első napon minden más alkotást maga mögé utasított az anti-hős kalandjának előzetese.

Ryan Reynoldszék végre tető alá hozták a Deadpool harmadik részét, és miután hivatalosan is véget értek a forgatások mindenki az első előzetesre várt. A Super Bowl során, amit sejteni lehetett már, végre be is futott a trailer, és bizony nem kellett csalódnunk. Kellően beteg folytatást kapunk a harmadik felvonással. Egyrészt ezzel arra is fény derült, hogy Deadpool tényleg része lesz a haldokló MCU-nak, és még akár a Bosszúállók közé is bekerülhet, másrészt nagyon király lesz látni a Wolverine elleni küzdelmét, harmadrészt pedig az első 24 óra elképesztő mérföldkövet ért el a 3. rész, így alighanem 2024 egyik legvártabb filmjéről beszélhetünk.

Ezeket olvastad már?

A jelenleg Deadpool & Wolverine címmel futó alkotás hivatalosan is megdöntötte minden idők legnézettebb trailerének rekordját, amelyet korábban a Pókember: Nincs hazaút tartott, miután több, mint 365 millió megtekintést generált az első 24 óra alatt. Az előzetes tele volt Secret Wars Easter Egggel, X-Men cameókkal, de ezek még csak a jéghegy csúcsát jelentik. A filmet többek között az X-Men: Az elsők (X: First Class) rendezője, Matthew Vaughn is feldobja, aki szerint Ryan Reynolds és Hugh Jackman megmentik az egész Marvel-univerzumot.

Ha már a rekordok megdöntéséről beszélünk, a Super Bowl, amelyen a Kansas City Chiefs legyőzte a San Francisco 49ers csapatát, a történelem legnézettebb televíziós közvetítésének címét is kiérdemelte.

Visszatérve a trailerre, a Deadpool & Wolverine maga mögé utasította a Tom Holland féle Pókember harmadik részét, mivel az 'csak' 355,5 milliós nézettséget ért el 24 óra alatt. Őket követi a Bosszúállók: Végjáték teaser (289 millió), és Végjáték utolsó trailere (268 millió), valamint A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi (The Lord of the Rings: The Rings of Power – 257 millió) kedvcsinálója.

A Deadpool & Wolverine-ről még sok mindent nem lehet tudni, bár az első képkockák alapján már arról is pletykálnak, hogy Lady Deadpool is benne lesz a filmben, méghozz Blake Lively (Ryan Reynolds) alakításában. Az egyik akciójelenet sorá úgy tűnik valaki Deadpool szerkójában tűzel egy uzival, azonban eltér a kesztyűjének színe a megszokottól, ezért sokan rögtön arra asszociáltak, hogy ez nem lehet más csak az előbb említett karakter.

Kövess Minket!



Gamer szótár