Zárt ajtók mögött leplezték le az első felvételeket az Amerika Kapitány: Szép új világból

Zárt ajtók mögött leplezték le az első felvételeket az Amerika Kapitány: Szép új világból

Nehéz elhinni, hogy még egy árva percet sem láttunk az Amerika Kapitány: Szép új világból.

Az Amerika Kapitány: Szép új világot (Captain America: Brave New World) eredetileg idén nyáron küldte volna a mozikba a Marvel. De amikor a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai miatt Hollywood leállt, a stúdió ráeszmélt, hogy nem elég jó még a Steve Rogers után Sam Wilsont középpontjába helyező mű, ezért jelentős változtatásokra van szükség, mielőtt kiadnák a kezükből. Ez állítólag azt jelenti, hogy májustól egészen augusztusig utóforgatások jönnek idén, és ha ez (na meg az utómunka) teljesül, akkor 2025. február 14-én a nagyközönség is láthatja majd a végeredményt.

A film hányattatott sorsa miatt eddig egy árva percet nem láthattunk a filmből, hát még egy rendes előzetest. Azonban tegnap a Marvel és a Disney úgy döntött, ideje lesz ezen változtatni. Szóval a CinemaCon zárt ajtói mögött – a Deadpool & Rozsomák 9 perces részlete után – levetítették az újságíróknak az első felvételeket az Amerika Kapitány: Szép új világból. Bár ezt mi nem láthattuk, a DiscussingFilm ott volt a helyszínen és összefoglalta, hogy mi is történt. Mindez pedig azért érdekes, mert így legalább megtudtuk, hogy mi az, amit meg akarnak tartani a nyári újraforgatások ellenére. Hiszen azt már tudjuk, hogy miből nem kérnek.

Ezeket olvastad már?

„A klipben azt láthattuk, hogy Sam Wilson (Anthony Mackie) az immáron amerikai elnök Thunderbolt Rosszal (Harrison Ford) találkozik a Fehér Házban. Ross azért keresi fel Wilsont, hogy segítséget kérjen a Bosszúállók újraindításában, amelyet az új Amerika Kapitány vezethetne. [Ross] egyesíteni akarja erejüket, de lehet, hogy van valamilyen hátsó szándéka, ami mindenki számára ismeretlen. Sam is részt vesz gy megbeszélésen, ahol Ross a terveit adja elő, de egy rejtélyes gonosz átveszi az előadók helyét, majd irányítani kezdi a titkosszolgálatok embereinek, valamint Isaiah Bradley-nek (Carl Lumbly) az elméjét; Sammel nehezen bír el harcban Bradley.

A káosz után különböző akciójelenetekből mutattak be egy montázst. Láthattuk, ahogyan Samet megtámadják a Fehér Házban, és a pajzsát használva igyekszik megvédeni magát a titkosszolgálatok embereivel szemben, akik sokkolni akarják őt. Voltak jelenetek, ahol Sam Wilson mellett Joaquín Torres (Danny Ramirez) is feltűnik. Ezt követően Sam és Ross között egy feszült vitát mutattak az Ovális Irodában: Ross azt mondja Samnek, hogy ő nem Steve Rogers, majd kis szünet után Sam úgy felel, hogy igaza van, nem vagyok. Végül Sam látható egy új Amerika Kapitány-ruhában, ami sokkal inkább ezüst és kék színű, mint kék és fehér.”

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN