9 percen át pörgött a Deadpool & Rozsomák a CinemaConon – ez derült ki

9 percen át pörgött a Deadpool & Rozsomák a CinemaConon – ez derült ki

Tegnap este a Disney és a Marvel előadásaival folytatódott a CinemaCon, ahol újra mozgásba lendült Deadpool & Rozsomák párosa.

Elképesztő mennyiségű információ érkezik a hollywoodi stúdiók által tartott cinemaconos előadásokból. Korábban például számtalan új részlet derült ki a Lionsgate prezentációja során a készülő Borderlands-film, valamint a John Wick spin-off Ballerina kapcsán is. Mickey egérék pedig folytatták ezt a sort: bár az új felvételeket, előzeteseket sajnos csak azok láthatták, akik a helyszínen voltak, az újságíróknak így is lehetősége volt beszámolni minden egyes képkockáról, amit eléjük tett a Marvel és a Disney.

A nyáron érkező Deadpool & Rozsomákból konkrétan kilenc percet mutattak be az egybegyűlteknek. A DiscussingFilm leírása alapján az első előzetesben látottak alaposan kibővített változatát láthatták, vagyis Wade születésnapi buliját, és annak előzményét, majd a TVA-s beszélgetést. Ha pedig ez sem lenne elég, még Rozsomákot is megmutatták, akit eddig ugyebár csak a forgatási fotókon láthattunk a sárga jelmezében. De nézzük, mi is történt pontosan a levetített összeállításban a DisscussingFilm szerint:

Ezeket olvastad már?

„Az összeállítás azzal indul, hogy Wade Wilson (Ryan Reynolds) autókereskedőként próbál új életet kezdeni. Az egykori X-Force-os csapattársával, Peterrel (Rob Delaney) együtt teszi ezt, aki egy munkahelyi öltözőszekrényben megtartotta azért Deadpool régi jelmezét, hátha egy szép napon visszatérnek a bűnüldözéshez. Peter hazaviszi Wade-et, ahol egy meglepetés születésnapi bulin vesznek részt a korábbi filmekben is látott X-Men karakterekkel, azaz Kolosszussal (Stefan Kapičić), Negaszonikus Tini Torpedóval (Brianna Hildebrand) és Yukioval (Shioli Kutsuna), valamint Dopinderrel (Karan Soni) és a főbérlőjével, Vak Allel (Leslie Uggams). Vanessa (Morena Baccarin) szintén jelen van, de ő és Wade már nincsenek együtt.

Amikor el akarja fújni a gyertyákat a tortáján, TVA ügynökök jönnek Wade-ért. Miután a TVA-ben felébred, találkozik Mr. Paradoxonnal (Matthew Macfadyen), egy magasbeosztású TVA-ügynökkel, aki élete lehetőségét kínálja Wade-nek. Paradoxon elmondja Wade-nek, hogy az a sorsa, hogy valami különlegeset tegyen, és a multiverzum is igényelne némi bosszúállást. Wade kap egy teljesen új ruhát és adamantium kardokat. A legviccesebb jelenet ezután jön, amikor Wade odafut a kamerához, lefejeli a lencsét, megfog egy mikrofont a képen kívülről és azt mondja, sz**d ki Fox, Disneylandbe megyek, b*****jatok meg. Miközben az új ruhájában megindul, Fergie Glamorous című száma megy a háttérben.

A felvételek legvégén Deadpool és a képregényhű sárga jelmezét viselő Rozsomák (Hugh Jackman) egy úton kocsikáznak. Deadpool azzal viccelődik, hogy az X-Men kényszeríti-e Rozsomákot arra, hogy hordja a különös hacukáját.”

A Deadpool & Rozsomák július 26-án érkezik a mozikba. Addig valószínűleg még fog kapni egy-két új előzetest, amelyekben szinte garantált, hogy a fenti jelenetekből fognak válogatni a készítők, hiszen nagyon közel a megjelenés, kár lenne még ennél is többet ellőni a sztoriból.

Kövess Minket!



Gamer szótár