Borderlands: Nyuszidobáló Kevin Hartot hozott a zárt ajtók mögött bemutatott előzetes

Borderlands: Nyuszidobáló Kevin Hartot hozott a zárt ajtók mögött bemutatott előzetes

Néhány szerencsés kiválasztottnak lehetősége volt megnézni a Borderlands-film egy teljesen új előzetesét. Elmondjuk, hogy mit láthattak.

Február végén futott be a Borderlands-film első előzetese, ami pont annyira beteg és őrült lett, mint amilyennek egy Borderlandsnak lennie kell. A látványos trailert követően már kiderült egy s más az idén debütáló kalandról. Például megtudhattuk, hogy nem a játékokat akarják filmre vinni, hanem egy önálló alkotást készítenek. Továbbá alapos elemzés után felfedeztük, hogy a karaktereken túl még milyen dolgok köszönnek majd vissza a nagyvásznon.

Kár, hogy egy ideig még várnunk kell rá, hogy újabb képkockákat láthassunk a Borderlandsból. Vagy mégsem? Ugyanis a CinemaConon tartott egy zárt ajtós prezentációt a filmet gyártó Lionsgate, amelyen újabb jeleneteket láthattak azok a szerencsések, akiket meghívtak. Mivel a helyszíni újságírók nem tartották meg maguknak a tapasztalatokat, mi is be tudunk számolni róla, hogy mit láthattak. Bár egyelőre csak írásos formában, mert a stúdió egyelőre nem adta ki az előzetest.

Ezeket olvastad már?

A Discussing Film beszámolója szerint a történetre fókuszált az új előzetes. Erről a következőket írták:

„A legenda szerint van valamiféle elrejtett kincs, méghozzá a lehető legrosszabb bolygón. Cate Blanchett azt mondja, hogy tudjátok, hány ember halt meg ennek a vaultnak a keresése közben? Ezután áthajt egy hatalmas féreg űrlényen. Jamie Lee Curtis arra tesz utalást, hogy a vault kincse olyan hatalommal bír, amely mindent jobbá tehet. Majd egy színes akciómontázst kapunk, amely során többek között Jack Black Claptrapje gurul fel-alá a nagyszabású akció közben, Kevin Hart pedig egy kitömött, robbanó nyulat dob egy bandára.”

A Borderlands 2024. augusztus 9-én fut be a mozikba. A filmben számtalan jól ismert színészt láthatunk majd: Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Edgar Ramírez, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Gina Gershon, Jamie Lee Curtis, Haley Bennett, Bobby Lee, Olivier Richters, Janina Gavankar, Cheyenne Jackson, Charles Babalola, Benjamin Byron Davis, Steven Boyer, Ryann Redmond és Harry Ford tűnnek fel a főbb szerepekben.

Kövess Minket!



Gamer szótár