Amennyire beteg és őrült, annyira imádjuk a Borderlands film első trailerét

Amennyire beteg és őrült, annyira imádjuk a Borderlands film első trailerét

Cate Blanchett, aki elképesztően dögös ezzel a vörös frizurával, egy különleges és veszélyes küldetésre indul, ehhez pedig verbuvál magának egy csapatot.

Többek között Jamie Lee Curtisszel és Kevin Harttal kiegészülve őrültebbnél őrültebb kalamajkába keveredik a főszereplő, a golyózáporok forgatagában pedig, ha életben akarnak maradni, akkor nem árt, ha megtanulnak összedolgozni. A Lionsgate régóta halogatott videojáték-adaptációjának befutott az első, teljes értékű előzetese, a legjobb hír viszont, hogy augusztus 9-én végre beülhetünk majd rá a mozika is.

Ezeket olvastad már?

A Gearbox Software azonos nevet viselő, népszerű első személyű lövöldözős sorozatán alapuló Borderlands filmben Blanchett vezeti a sztárokkal teletűzdelt gárdát Lilith szerepében, aki törvényen kívüliként tér vissza szülőbolygójára, Pandorára, miután Atlas (Édgar Ramírez) felbérelte, hogy megtalálja eltűnt lányát. Küldetése teljesítéséhez Lilith öt másik kitaszítottal kénytelen összeállni, hogy felfedezzék a veszélyes bolygót. Hart, Curtis, Ariana Greenblatt és Florian Munteanu alakítják Lilith legénységének többi tagját, míg Jack Black a robot Claptrap hangját adja. A szereplőgárda tagjai között találjuk még Haley Bennettet, Gina Gershont, Cheyenne Jacksont, Steven Boyert, Charles Babalolat, Olivier Richterst, Janina Gavankart, Benjamin Byron Davist, Ryann Redmondt és Bobby Leet. Penn Jillette, aki a Pen és Teller bűvészduó egyik feleként és a Borderlands 3 szinkronszínészeként vált híressé, szintén kapott egy cameo-szerepet a filmben.

A Borderlands filmadaptációja majdnem a fejlesztési pokolban ragadt, hiszen már 2015 óta készül, de csak 2020-ban láttak neki a valódi munkának, amikor is Eli Roth végül elvállalta a rendezést. A filmet 2021 áprilisa és júniusa között forgatták Magyarországon.

Az első előzetes alapján nem lesz hiány humorból, akcióból, lövöldözésből, és kínos jelenetekből sem, és úgy tűnik hőseinkre ezernyi veszély és megpróbáltatás vár, mielőtt teljesíthetnék feladatukat. A 2K Games által kiadott Borderlands franchise 2009-ben indult útjára, és azóta több folytatással, előzményjátékkal és spinoffal is bővült már. A játékmenet, a vizuális stílus és a humor miatt a mai napig rengetegen imádják, és ennek köszönhetően összesen már több, mint 60 millió példányt vásároltak meg az egyes kiadásokból, ami 1 milliárd dollárnál is többet hozott Gearboxnak.

Íme az első trailer:

Kövess Minket!



Gamer szótár