Így fest a gyönyörű Cate Blanchett és csapata a Borderlands filmben

Így fest a gyönyörű Cate Blanchett és csapata a Borderlands filmben

Egymás mellé téve mutatjuk be, hogy ki és mi tűnik fel a Borderlands-játékok után a filmben is.

Tegnap végre befutott a Borderlands-film első előzetese, ami pont annyira beteg és őrült lett, mint annak idején a játékok is voltak. A lenyűgözően látványos kalandról a trailert követően már kiderült egy s más. Például megtudhattuk, hogy nem a játékokat akarják filmre vinni, hanem egy önálló alkotást készítenek. Ennek az alapja természetesen továbbra is a Gearbox legendás franchise-a, mítosza lesz. De így a médiumváltás miatt bizonyára könnyebb dolga volt az alkotóknak.

A minőségbiztosításért egyébként maga Randy Pitchford, a stúdió atyja felel majd producerként. Szóval joggal lehetnek magasak az elvárásaink. Bár várhatóan tényleg több ponton, főleg a történetek terén eltérnek majd a filmesek a Borderlands-játékoktól, azért nem válik majd felismerhetetlenné a világ. Sőt, aki nagyon járatos a témában, valószínűleg rengeteg kisebb vagy nagyobb utalást felfedezett már az előzetes nézése közben is. Mindenki másnak pedig azzal tudunk segíteni, hogy egy galériában egymás mellé téve mutatjuk be, hogy ki és mi tűnik fel a Borderlands-játékok után a filmben is. Legyen szó karakterekről, lényekről, járművekről, helyszínekről, minden fontosabb egyezést megtalálsz az alábbi képre kattintva elérhető galériánkban!

A sort rögtön – az ezúttal vörös hajjal feltűnő – Cate Blanchett-tel kezdjük, aki Lilithet fogja alakítani a Borderlands-film során. Róla azt érdemes tudni, hogy képes teleportálni, mely képességét már az előzetesben is szemügyre vehettük.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN