Annyira rossz, hogy újra kell forgatni az Amerika Kapitány: Szép új világ egy jó részét

Annyira rossz, hogy újra kell forgatni az Amerika Kapitány: Szép új világ egy jó részét

A pletykák szerint egy új társaságot teljesen kivágtak a filmből.

Az Amerika Kapitány: Szép új világot (Captain America: Brave New World) már idén nyáron be kellett volna mutatnia a Marvelnek, de amikor a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai miatt Hollywood gyakorlatilag leállt, a stúdió rájött, hogy jelentős változtatásokra van szükség a filmet illetően. Mire minden munkát sikerült nagynehezen befejeznie a stábnak, még nem nyugodhattak meg, hiszen újra össze kell állniuk és idén átfogó újraforgatásokon kell részt venniük. Most néhány új részlet is napvilágot látott, hogy milyen módosításokra lehet számítani. Daniel Richtman filmesztéta szerint májustól augusztusig tart majd a munkálatok következő fázisa. Ha valaki meglepődött ezen, az jól tette, hiszen ez konkrétan bőven elég ahhoz, hogy egy egész filmet leforgassanak az elejétől a végéig! Egyrészt valószínűleg azért alakul így a dolog, mert sokak számára ilyenkor már nehezebb időpontot egyeztetni és ütközhetnek az ütemtervek, másrészt a stúdió alighanem jó néhány jelentős módosításról tájékoztatta a csapatot.

Egy bennfentes szerint például a Serpent Society-t (Kígyó Társaság) teljes mértékben kivágták a már kész verzióból. Ez azért is fura, mert lesifotósok már látták őket a forgatásokon, és ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy többek között a WWE szupersztár, Seth Rollins jelenetei is a vágószobában maradnak – bár ő egyelőre mást állít. Ironikus lehet ez számára, mert néhány évvel ezelőtt a feleségét, Becky Lynchet is kivágták az Örökkévalókból (Eternals).

„Nem, ezt nem lehet! Erről nem mondhatok semmit. Nagyon jó élmény volt, és szerintem nagyon király lesz. Szerintem a közönségünk imádni fogja, szóval klassz crossover volt, hogy belebújhattam egy teljesen másik fickó bőrébe, és kipróbálhattam egy számomra új dolgot.”

Állítólag a Kígyó Társaság tagjait is felvonultató részek az új Amerika Kapitány egyik legfontosabb akciójelenetéhez készültek, hasonlóan, mint mikor Steve Rogers és Fekete Özvegy Batroc-kal csapott össze az Amerika Kapitány: A téli katonája című filmben. Arról is pletykáltak, hogy elvileg az új Sólyom (Falcon) és Isiah Badley is szerepet kapott a jelenetben.

Lassan már az sem biztos, hogy a Rosa Salazar által alakított Diamondback bekerül-e a filmbe, és időközben a The Cosmic Circus munkatársa, Alex Perez is igyekezett tisztázni a fentebbi kijelentést: a Kígyó Társaságot nem vágták ki teljes mértékben a produkcióból, mert az elején feltűnnek majd.

Ezeket olvastad már?

Julius Onah rendezte/rendezi a filmet Malcolm Spellman és Dalan Musson forgatókönyve alapján, miközben Matthew Orton új jeleneteket írt az újraforgatáshoz. Az Amerika Kapitány: Szép új világ 2025. február 14-én érkezik a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár