Shrek is bekerült a Fallout 4-be

Shrek is bekerült a Fallout 4-be

Ezek az összevágások kellemes percet okoznak minden rajongónak.

Bár vannak vicces pillanatai, a Fallout 4 egy elég komoly játék, de ez nem jelenti azt, hogy az emberek nem találhatják szórakoztatónak. Valószínűleg ezért készülhetett el egy videó, amely megmutatja milyen lenne a posztapokaliptikus kaland Shrekkel együtt. Bár a New Vegast sokan jobbnak tartják, a régóta futó sorozat 2015-ös részét a megjelenése után is pozitív kritikákkal illették, főleg a végre saját hangján megszólaló főszereplő miatt.

Ezeket olvastad már?

Miután a Bethesda 2022 júniusában megerősítette a Fallout 5-öt, sokan várják már a folytatást, különösen a Fallout 76-ot kezdetben övező csalódás miatt. Mivel azonban egy ideig még biztosan nem kapjuk meg a következő felvonást, mert egyrészt next-gen frissítés jön a 4-hez, illetve egy grandiózus DLC-vel bővül a Fallout 76, másrészt a Bethesda megosztotta azt is, miért nincs értelme még a rajongóknak az új epizódot várni. Eközben az élőszereplős sorozat szárnyal, és már a második évadát is berendelték.

Mindenesetre a YouTuber eli_handle_b․wav korábban egy olyan ötletet is megvalósított, hogy Shreket átültette a Fallout 4 világába. A klipben felcsendül a zöld ogre néhány jól ismert mondata is az első részből. Amikor például Preston Garvey közli a játékossal, hogy egy másik településnek segítségre van szüksége, Shrek így vág vissza: 'Quest? Már így is küldetésen vagyok!' Van egy olyan pillanat is, amikor elgondolkodik azon, hogy valaki kompenzál-e valamit, amikor felnéz a Prydwenre, az Acéltestvériség által használt mobil parancsnoki hajóra.

Összességében elég vicces ez a videó, különösen annak fényében, hogy szinte tényleg olyan, mintha Shrek része lenne a játéknak. Úgy tűnik, hogy közel nyolc év után a rajongók még mindig találnak új módokat arra, hogy a Bethesda akció-RPG-jét a figyelem középpontjában tartsák, különösen most, hogy az Amazon Fallout-szériája végre már mindenki számára elérhető.

Kövess Minket!



Gamer szótár