Véget ért az atlantai álom, de emelt fővel távoznak DeadFox-ék!

Véget ért az atlantai álom, de emelt fővel távoznak DeadFox-ék!

Az utolsó meccsre alaposan összekapta magát a HellRaisers, sajnos azonban még ez is kevés volt.

Elöljáróban annyit, szégyenkezni semmi oka se a HellRaisers-nek, sem DeadFox-nak az atlantai szereplés kapcsán! Aki kárörvendeni jött, már fordulhat is vissza, ez ugyanis nem az a cikk! Aki viszont az első magyar, Majort megjárt játékos történetét szeretné látni, íme egy kis összefoglaló az elmúlt három napról!

DeadFox karrierét még a Major előtt átvettük a kezdetektől, az ELEAGUE 2017 azonban új fejezetként vonul be az ország legbiztosabb kezű játékosának életébe. Az első meccsen a sorsolás nem fogadta őket a kegyei közé, a kétszeres címvédő elleni küzdelemre érezhetően nem állt még készen a csapat. Az SK elleni meccsen egyébként DeadFox nem vallott szégyent a példaképét is soraiban tudó brazilokkal szemben, a csapat második legjobb teljesítményét hozta a rutinos ANGE1 mögött.

A mousesports és a North elleni meccs már nem DeadFox-ról szólt, de így legalább a másik két újonc, Zero és STYKO is megmutatta, helyt tudnak állni a világsztárokkal teletűzdelt mezőnyben is. Első tapasztalásnak kicsit fájó, de nincs ok a szomorkodásra! Szükség volt erre a versenyre ahhoz, hogy lássa a fiatalokból építkező csapat, hol állnak éles helyzetben a többiekhez képest. És egyébként a világranglista hatodik North együttesétől igenis ki lehet kapni hosszabbításban, és a kétszeres Major címvédő SK ellen is belefér egy zakó. De lesz ez még jobb is, ebben mindenki biztos lehet!

Jön az ESL Pro League ötödik szezonja, érkezik az IEM Katowice és a kölni Major kvalifikációs versenyére már megvan a HellRaisers meghívója. Nincs tehát sem ok, sem pedig idő szomorkodni az atlantai 0:3 miatt. Le kell vonni a következtetéseket, átnézni azokat a fránya mapvétókat és dolgozni tovább. Talán még keményebben, mint eddig, sok sikert kívánunk hozzá a srácoknak!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!