Egész jól néz ki az ECS playoff mezőnye

Egész jól néz ki az ECS playoff mezőnye

A FACEIT saját ligája, az ECS, végéhez közelít, így összeszedtük mit lehet tudni a döntőről.

A FACEIT 2016 eleje óta évente két alkalommal megrendezi az Esports Championship Seriest két régióban is, Európában és Észak-Amerikában. A ligának két ”része” van, először az online csoportkörben játszanak körmérkőzéseket, majd régiónként az első négy helyezett kvalifikálja magát az offline döntőbe.

A beugró s1mple lecarryzte a NiP meccsét!

A NA'Vi játékosai, s1mple és flamie ugrott a NiP-hez a G2 elleni meccsen, ami végül sikerrel végződött a NiP számára. A kérdés már csak annyi, ideiglenes megoldás, vagy hamarosan nagy forgatásokat láthatunk?

Az idei (3.) szezon döntőjébe sikeresen kvalifikálta magát az európai régióból a 2. szezon nyertese, az Astralis, a friss EPL bajnok G2, a FaZe Clan és a fnatic, míg az NA (avagy észak-amerikai) régióból pedig a kétszeres Major győztes SK Gaming, a Team Liquid, a Cloud9 illetve az előző szezon ezüstérmese, az OpTic Gaming.

Az idei szezon offline döntőjét az angliai SEE Arénában (Wembley) június 24-25. között rendezik, ahol nem kevesebb, mint 660 ezer dollárt osztanak szét a résztvevők között, ebből 250 ezer dollárt vihet a győztes. A verseny lebonyolítása egyébként két négyes csoporttal zajlik, ahol BO1-es meccseket láthatunk, majd a két csoport első két helyezettje egy egyeneses kieséses szakaszban játszik BO3-mas meccseket.

Az ECS egy arénában rendezi a következő csoportkört

Május 27 és 28 között a kaliforniai rajongókat szórakoztatják majd egy kis LAN-nal.

A mai napon egyébként az európai kvalifikációról még hátravan három mérkőzés, ahol a G2 játszik a VP-vel, a FaZe a mouz-al, míg az EnVyUs a Dignitas-al.

Mit gondoltok, kik lehetnek a verseny befutói?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

 

Kövess Minket!