Alakul az új OG: NEOFRAG és F1KU jöhet nikoék helyett

Alakul az új OG: NEOFRAG és F1KU jöhet nikoék helyett

A SINNERS és az AGO játékosai közel állnak a szerződéshez, az OG niko és valde átigazolási listára helyezésével csinált helyet nekik.

Az OG a SINNERSben játszó NEOFRAGet, valamint az AGO játékosát, F1KUt igazolhatja le a távozó valde és niko helyére Luís Mira Dexerton megjelent riportja szerint. Mira a cikkjében arról ír, hogy közel állnak az üzletek megkötéséhez. Valde és niko távozásáról május 10-én jelentek meg pletykák, másnap valde átigazolási listára kerülését hivatalosan is megerősítették, amivel kapcsolatban egy interjút is adott a dán játékos, amiben azt mondta, nem egyeztek az ambícióik a szervezettel. Niko kispadra helyezését szerdán ismerte el az OG. Korábban felröppent egy pletyka, hogy akár jks vagy YEKINDAR is érkezhet a dánok helyett, de ezt már akkor is fenntartásokkal kellett kezelni, mostanra pedig elképzelhetetlennek tűnik.

A két dán játékos helyére érkezők fiatal tehetségek, akikről már tudjuk, hogy tier 2-ben nagyon erősek. A kérdés csupán az, hogy az alighanem a BLAST Premier tavaszi, lisszaboni döntőjén debütáló OG-ban mire lesznek képesek a FaZe, a NAVI, az ENCE vagy a G2 ellen nexa irányítása alatt? A 21 éves NEOFRAG 2020 januárjában igazolt a SINNERShez, két év alatt számtalan kisebb és nagyobb tornán játszhatott, többek között az IEM Fall EU RMR-on a Stockholm Major előtt, a V4 Future Sports Festival 2021-es kiadásán és a bukaresti EU RMR-on Antwerpen előtt. A 18 éves F1KU 2019 szeptemberében csatlakozott az AGO-hoz, fiatal kora ellenére erős nemzeti és regionális szerepléseket tudhat már a neve mellett, járt a V4 FSF-en is 2021-ben – igaz, csak az első csoportkörben.

Az OG várható felállása:

Mateusz „mantuu” Wilczewski
Shahar „flameZ” Shushan
Nemanja „nexa” Isaković
Adam „NEOFRAG” Zouhar
Maciej „F1KU” Miklas

Casper „ruggah” Due (edző)

Borítókép: HLTV

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!