Pletyka: Három csapat érdeklődik YEKINDAR iránt, köztük a G2 is?

Pletyka: Három csapat érdeklődik YEKINDAR iránt, köztük a G2 is?

Egyelőre érdemes a pletykát fenntartással kezelni, de az várható volt, hogy YEKINDAR valamelyik nagy EU-csapatban szeretne kikötni a VP után.

Érdekesen alakul eddig a Majort követő átigazolási piac. A legnagyobb eladó sztár egyértelműen YEKINDAR, aki busterrel együtt elhagyni készül a Virtus.pro-t, a szervezet már listázta is őket. De az ő távozásuk teljesen felbolygatja az erőviszonyokat a CIS-régióban, így mindenféle csapatban változás lehet attól függően, hogy a VP honnan merít új tagokat – állítólag Fame és n0rb3r7 lehetnek a befutók a K23-ból. Emellett a piacon vannak jelenleg olyan játékosok is, mint valde az OG-ból vagy shox a Liquidből, továbbá a hónapok óta kispadon lévő jks a Complexitynél, ami akár egy egymás közti cserének is megágyazhat.

A CIS-bennfentes OverDrive szerint YEKINDARért bejelentkezett eddig az OG és a Liquid, két olyan csapat, ahol kell lennie egy üres helynek, valamint nagy meglepetésre a G2 is! Utóbbi azért érdekes, mert arról nem hallani, hogy a Majorön elért korai kiesés után hogyan akarnak helyet csinálni a kezdőben. A neveken végignézve Jackz lehetne az esélyes szimplán azért, mert nem Kovač a vezetékneve és csak neki nincs új szerződése. De még akkor sem varrhatják rá az egész bukást, ha egy YEKINDAR kaliberű játékos érhető el a piacon. Vagy mégis? Igazán kényes helyzet, ha ez a pletyka igaz – ezért is érdemes fenntartásokkal kezelni az egészet.

A Liquidnél az ütközhetne problémába YEKINDARnak, hogy nem európai a csapat, a teljesítményükről nem is beszélve. OverDrive szerint a lett játékos egy top EU orgban szeretné folytatni mindenképp, ez sehogysem áll össze a Liquidnél. Az OG-nál is rezeg a léc, bár állítólag jks is versenyben van valde helyéért (vagy nikoéért, azt nem tudni) és a kispadon töltött hónapok után ő lehet jobban vágyik arra a helyre, mint egy YEKINDAR kaliberű topjátékos.

Korábban írtuk a szakértőkkel egyetértésben, miszerint minden csapatnak érdemes bejelentkeznie YEKINDARért, aki nem nyeri meg a Majort, ugyanis egy igazi jolly jokerről beszélünk a személyében. Egy generációs tehetségről, aki barhová tökéletesen illeszkedne orosz és angol nyelvtudásával, képességeivel, személyiségével, nem mellesleg a világ egyik legjobb entry fraggerje.

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!