Szétesőben a Virtus.pro, YEKINDAR távozna!

Szétesőben a Virtus.pro, YEKINDAR távozna!

Aki nem nyeri meg a Majort, az már állhat is a sorba a világ egyik legjobb entry fraggerjéért.

YEKINDAR azon gondolkodik, hogy elhagyja a Virtus.pro/Outsiders felállását a PGL Major Antwerpen után – állítja forrásai alapján Luís Mira a Dexertotól. YEKINDAR az orosz szervezetekre, így a VP-re és a Gambitre kirótt szankciók miatt már korábban is arról nyilatkozott, hogy nem látják tisztán a jövőjüket az oroszokból és kazahokból álló csapatban. A riport szerint a Virtus.pro nem állna YEKINDAR útjába, ha távozni szeretne.

A Dexerto cikkéből nem derül ki, hogy hová igazolna YEKINDAR – egyelőre csak a távozása kezd egyre biztosabbá válni. A hír viszont jelentős spekulációt hozott magával a közösségben, ugyanis a világ egyik legjobb entry fraggerjéről van szó, akiről a szakértők egyöntetűen úgy gondolják, minden csapatot jobbá tehetne akár a top 10-ben (FaZe, G2, NAVI, Cloud9 például). Mivel YEKINDAR a Major után várható forgatásokban találhat új otthonra, ezért az általános vélekedés az, hogy aki nem nyeri meg a Majort, kénytelen beszállni a licitbe a lettért – aki elől elviszik, duplán veszít. Az elképzelés, hogy bárhová beilleszkedne pedig nem is annyira elméleti kérdés, hiszen kiválóan beszél oroszul és angolul egyaránt.

A Virtus.pro továbbra is Outsiders néven játszik, legközelebb a május 2-4-ig tartó IEM Dallas zárt selejtezőjén játszanak többek között a MOUZ ellen is. Ezt követően a belgiumi Antwerpenben folytatják a szezont, ahol május 9-től a challengers stage-en szerepelnek majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!