Két játékost is cserélhet az OG?

Két játékost is cserélhet az OG?

A pletyka szerint az OG két dán játékosa húzhatja a rövidebbet a hirtelen beinduló átigazolási szezonban.

Valdét és nikot is kispadra ülteti az OG a 1pv.fr forrásai szerint. A dán játékosok azt követően kerülhetnek ki a kezdőből, hogy a csapat nem jutott ki a PGL Major Antwerpenre az RMR-on.

Nexa érkezése után az OG hamar sikeres lett, a BLAST Premier Spring csoportkörén hibátlanul jutottak tovább, megverték az akkor még Luckyval játszó Astralist, az MIBR-t és a NIP-et is. Azonban hamar arcon csapta őket a valóság, amikor 13-16. helyen estek ki az IEM Katowicéről, majd két hónapig versenyük sem volt, ami meglátszott a bukaresti RMR-on is, ahol az Eternal Fire ejtette ki őket az utolsó körben.

A tavaszi eredmények miatt az OG a dánokat teszi kispadra, így már csak mantuu maradt meg az eredeti, akkor még NBK által összehozott projektből. Valde 26 évesen továbbra is hatalmas potenciállal rendelkezik, állítása szerint tavaly nyáron és az év végén is kapott megkereséseket, például az Evil Geniusestől, ezért a hír után sem kérdéses, hogy lesznek-e érdeklődők iránta. Niko a heroicos távozása óta nem tudott hasonló egyéni teljesítményeket hozni, mint a teljesen dán felállással, ezért egyelőre nem tudni, hogy mihez kezdhet.

Az OG felállása jelenleg

Mateusz "⁠mantuu⁠" Wilczewski
Shahar "flameZ" Shushan
Nemanja "nexa" Isaković

Valdemar "valde" Vangså (kispad)
Nikolaj "niko" Kristensen (kispad)

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!