Új játékost igazolt az OG, már csak egy hiányzik a biztos ötöshöz

Új játékost igazolt az OG, már csak egy hiányzik a biztos ötöshöz

Lassan, de biztosan alakul az OG.

Az utóbbi 1-2 hétben szinte minden nap az OG-ról szóltak a hírek. A csapat irányítója, Aleksib szerint is nehéz helyzetben vannak, hónapok óta tart az eredménytelenségük és ezt nem is élte túl az ötös változás nélkül.

Elsőként NBK, tagnap pedig ISSAA került kispadra. Ezzel hirtelen három főre fogyatkozott az OG felállása, hiszen hiába játszott velük niko az ESL Pro League alatt, ő csak beugró volt, egészen mostanáig. A csapat immár hivatalosan is leigazolta a dán entry fraggert.

Niko tavaly a Heroic csapatát erősítette, számos szép győzelmet gyűjtöttek együtt és felértek a HLTV ranglista csúcsára is. 2020 utolsó harmadában viszont valami eltört, közel sem működött annyira jól a Heroic, mint előtte. Az OG-ban ennek a hanyatlásnak már nyoma sem volt. Bár csak néhány meccset játszottak együtt, azokon mind remekül teljesített niko, nem csak az OG, de a szerverek legjobbjai is volt többször is.

Ezzel viszont még mindig nem menekült meg az OG. Egy játékosra még mindig szükségük van, de a csapat következő versenye a BLAST Premier Spring Showdown lesz április közepén, addig még bőven van idejük leigazolni valakit és együtt gyakorolni.

Az OG jelenlegi felállása:

  • Aleksi "Aleksib" Virolainen
  • Valdemar "valde" Vangså
  • Mateusz "mantuu" Wilczewski
  • Nikolaj "niko" Kristensen
  • Casper "ruggah" Due (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!