Újabb játékosát tette kispadra az OG

Újabb játékosát tette kispadra az OG

Újjáépítési szakaszba lépett az OG.

Újabb kiábrándító eredményt zárt az OG, nem jutottak tovább az ESL Pro League 13. szezonjának A csoportjából. Minden bizonnyal ez is hozzájárult ahhoz, hogy NBK után egy újabb játékosukat tegyék kispadra.

Ezúttal a HellRaisersben megismert és 2019 decembere óta az OG-ban játszó Issa "ISSAA" Murad került ki a csapatból. A csapat fájó szívvel búcsúzik tőle, elmondásuk szerint is ISSAA egy kimagasló játékos, az utóbbi hetekben azonban nyilvánvalóvá vált, hogy külön utakon kell folytatniuk. ISSAA közös megegyezéssel hagyta el a kezdő ötöst.

Nemrég Aleksib egy azt mondta, hogy tudja, hogy ISSAA-ban sokkal több van, mint amennyit jelenleg mutat, a COVID-19 okozta nehéz körülmények, a folyamatos online játék és a jordán borzasztóan nagy pingje miatt azonban nehéz a közös gyakorlás és játék. Nem tudjuk, hogy azóta került-e valamilyen személyes ellentét is a sztoriba, de az biztos, hogy az OG ezzel három játékosra csökkent. Az EPL alatt nikoval játszottak, de ő csak beugróként segítette a csapatot, nem tudni, hogy kap-e  hosszútávú szerződést az OG-tól.

Az OG jelenlegi felállása:

  • Aleksi "Aleksib" Virolainen
  • Valdemar "valde" Vangså
  • Mateusz "mantuu" Wilczewski
  • Casper "ruggah" Due (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!