Hirdetés

Megválhat kétszeres Major győztes játékosától az OG

Szerinted jó döntés lenne NBK-t kitenni a csapatból?

Hirdetés

Meglehetősen nehezen indult 2021 az OG számára, ez kétségtelen. A BLAST Premier Spring csoportköréből legelsőként estek ki és az IEM Katowice CS:GO versenyén sem értek el sokkal jobb helyezést. Aleksib nyíltan ki is mondta, hogy több nagy beszélgetést is megélt mostanában a csapat és feltártak bizonyos problémákat.

Akkor úgy tűnt, hogy nem a csak a szurkolók, de a finn irányító is a cserében látja a megoldást. A közösség túlnyomó többsége szerint NBK és ISSAA lába alatt remeg a talaj. A jordán játékost megvédte Aleksib, mondván, hogy koronavírus alaposan megnehezítette ISSAA életét és játékát, de ő tudja, hogy normál körülmények között sokkal több van benne.

Úgy látszik NBK-ról nem véletlen nem beszélt. Francia források szerint a kétszeres Major győztes játékos lesz az, akitől megválnak az OG-nál. Az információk szerint nem csupán NBK hullámzó teljesítménye a gond, hanem a csapaton belüli nézeteltérések is, melyeknek középpontjában javarészt ő áll.
Ha igazak a hírek, akkor az OG kifejezetten a kispadra tett játékosok között keresi NBK utódját, különösképpen tekintettel azokra, akik mostanában ilyen vagy olyan okokból, de csapat nélkül maradtak. Könnyen elképzelhető például, hogy a North volt entry fragger játékosára, Lekr0-ra csapnak majd le, de szóba jöhet többek között Kjaebye és olofmeister is.

Az OG jelenlegi felállása:

 • Aleksi "Aleksib" Virolainen
 • Valdemar "valde" Bjørn
 • Issa "ISSAA" Murad
 • Mateusz "mantuu" Wilczewski
 • Nathan "NBK" Schmitt
 • Casper "ruggah" Due (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Yahoo 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés