Shox el akarja hagyni a süllyedő hajót, eligazolna a Liquidből

Shox el akarja hagyni a süllyedő hajót, eligazolna a Liquidből

Egyelőre nem tudni, hogy hol szeretné folytatni a francia játékos a karrierjét.

A Major után shox megkérte a Liquidet, hogy vegyék ki a kezdőből, mert távozni szeretne – jelentette George Geddes a Dot Esportson. A döntés hátterében az antwerpeni szereplés áll, ahol utolsó helyen estek ki a Legends Stage-ről, győzelem nélkül.

Shox a stockholmi Major után döntött úgy, hogy a Liquidben folytatja, mert a Vitalityben a helyét az érkező dánok elvették. Utolsó versenyén a francia felállással harmadik helyezettek lettek, előtte egy héttel megnyerték az IEM Wintert. A Liquid régi-új csapatában visszatért nitr0, becsatlakozott a fiatal AWP-s, oSee is EliGE és NAF mellé, shox pedig életében először nemzetközi csapatban játszhatott. Sikerekről azonban nem beszélhetünk: a hónapok alatt több, különböző nehézségi szintet jelentő csapat ellen is kikaptak, Challengers Stage-en nehezen indultak be, a Legends Stage-en egyáltalán nem.

Egyelőre nem tudni, hogy shox a távozása esetén hol folytatná. Ami biztos, hogy a Liquidnek május 30-tól már versenye van Dallasban, ha előtte kerül ki a francia játékos a kezdőből, akkor gyorsan találniuk kell valakit a helyére.

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!