Freakazoid: NiKo Stewie2k-t akarta IGL-nek a G2-ba

Freakazoid: NiKo Stewie2k-t akarta IGL-nek a G2-ba

A streamer szerint Stewie2k aleksib helyett irányíthatott volna idén a G2-ban, de inkább az EG-be ment.

Freakazoid, a visszavonult CS:GO-játékos és streamer, aki igen jó viszonyt ápol mindenkivel az észak-amerikai mezőnyben, azt állítja, Stewie2k csatlakozhatott volna az EG helyett a G2-hoz is, ráadásul irányítóként aleksib helyett. Streamjén azt mondta tegnap este, hogy NiKo szerette volna, ha jön, de ő inkább az EG-t választotta, a beszélgetés többi résztvevőjének spekulációja szerint azért, mert nem akart Európába költözni vagy „fél nyerni”.

A Stockholm Major után a pletykák egyértelműen abba az irányba mutattak, hogy Stewie2k az EG-be megy autimatickal és RUSH-sal, hogy újra összehozzák a Cloud9-nal Major-bajnoki címet szerző játékosok magját. Ez az első alkalom, hogy a G2-s pletyka előkerült nyilvánosan is. Ha igaz, akkor Stewie igazán bánhatja a döntését azután, hogy az EG szezonja gyakorlatilag véget ért azelőtt, hogy igazán elkezdődhetett volna.

A G2 szemszögéből is érdekes a helyzet, mert az antwerpeni Major alapján sok kritikát kap aleksib. De irányítóként az OG-s pályafutása (valódi sztárok nélkül kiemelkedő eredmények) alapján jobb választásnak tűnik, mint az évek óta kevés sikerrel hol irányító, hol háttérbevonuló Stewie2k. Ha pedig NiKo valóban akarta, hogy az amerikai játékos jöjjön hozzájuk IGL-nek, akkor lehet egy olyan választásról van szó, mint annak idején NEO vagy adreN leigazolása a FaZe-hez, amelyek kevés eredménnyel jártak és sokak szerint csak NiKo rajongása állt a döntések mögött.

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!