ElectroNic lehet a NAVI új irányítója?

ElectroNic lehet a NAVI új irányítója?

Csak akkor jöhetne össze a NAVI új ötlete a boombl4 utáni felállásukra, ha a Virtus.pro szerződést bontana egy játékossal a kedvükért, amire vajmi kevés esély van.

Házon belül találhat új irányítót a NAVI, miután Aleksey „xaoc” Kucherov megerősítette a Dexertonak, hogy electroNic szerepváltásán komolyan gondolkozik a csapat – ezzel mintegy elismerve az orosz játékos maradását a klubnál. Xaoc korábban cáfolta azokat a híreket, miszerint YEKINDAR lehetne a NAVI új ötödik játékosa. Most viszont elárulta, hogy a lett játékos volt csapattársa, buster jó eséllyel pályázhat erre a helyre, feltéve, hogy a Virtus.pro hajlandó elengedni a szerződését.

Amennyiben electroNic irányítóvá válik, úgy egy erős fragelésre képes játékosra lesz szüksége a NAVInak. De abban a dimenzióban vizsgálva a lehetőségeket, ahol a NAVI nem engedheti meg magának, hogy orosz szervezetnek pénzt adjon, érthető, miért egy nemzetközileg kevésbé kívánatos játékos, azaz buster felé kacsintgatnak, mintsem az átigazolási szezon sztárjának kikiáltott YEKINDAR felé. A Virtus.pro-nak természetesen nincs oka ingyen elengedni a kazah játékost a kispadról egy másik csapathoz, főleg, ha lenne is rá érdeklődő. Ezen a ponton nem tudni a Dexerto szerint, hogy ez bekövetkezhet-e.

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!