Bezárt a cowana, szabadon igazolhatóak kolorék

Bezárt a cowana, szabadon igazolhatóak kolorék

Két játékos is távozott korábban különböző problémák miatt, de senki sem gondolta volna, hogy egyik napról a másikra bezár a szervezet.

A német cowana szervezet a tegnapi nappal bezárt a „nemzetközi válság hatásai” miatt. A hír nem sokkal azután futott be, hogy Thomas „előre nem látott körülmények” miatt, HS pedig „a ki nem fizetett fizetések okozta stressz” miatt szerződést bontott a csapattal. A hír természetesen a szervezetnél játszó kolort is érinti, aki a többiekkel együtt szabadon igazolhatóvá vált, a cowana nem fog az útjukba állni. Teszik ezt azért is, mert a szerződések egyébként is lejártak volna 2022 végén. Továbbá a bejelentés alapján gondoskodni fognak arról, hogy „az év végéig minden fennálló tartozást kifizessünk”.

A cowana 2020 márciusában lépett be a CS:GO mezőnyébe. Egy évvel később kRYSTAL leigazolása után kisebb nagyobb helyi sikereket értek el, a HLTV ranglistáján egy ponton a 49. helyen is álltak. Több játékos is megfordult a felállásban, mire 2022 júniusában csatlakozott hozzájuk kolor. Nem sokkal később denist és Spiidit, két veterán játékost is leigazoltak. A legjobb eredményük a magyar AWP-ssel a soraikban egy 3-4. hely volt a SteelSeries Nova Cup DACH Fall 2022-n. Az ESL Meisterschaft Autumn német nemzeti tornáján 5. helyen végeztek.

Borítókép: cowana
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!