Németországba igazolt kolor, rögtön egy Pro League-helyért játszhat!

Kolor 2021-ben két hónapot játszott már a cowana égisze alatt egy másik felállással, remélhetőleg most nagyobb siker lesz a projekt.

A német cowana bejelentette új felállását, köztük a magyar AWP-ssel, Domoszlay „kolor” Ádámmal. A nemzetközivé váló csapatban kRYSTAL irányítása alatt játszanak majd a tagok, rajta kívül csak stfN-t tartotta meg a szervezet az előző ötösből. Koloron túl viszont csatlakozott még egy régről ismerős név, az észt HS (PENTA, Nordavind, GORILLAZ), valamint egy fiatal litván játékos, maty is.

Kolor 2022 nagy részét a Budapest Five játékosaként töltötte, de a TippmixPro CS:GO Mastersen már nem láthattuk őt fleavék mellett. Hamarosan beindultak a pletykák, hogy a cowanaba igazolhat, ami most megerősítést nyert. A magyar AWP-s 2021-ben két hónapot játszott már a szervezet égisze alatt egy másik felállással, remélhetőleg most nagyobb siker lesz a projekt.

Amit a menedzsmentről tudni lehet, hogy a játékosokat Németországba akarják költöztetni, mert csak így indulhatnak a helyi ligában, az ESL Meisterschafton. Továbbá van egy helyük a csütörtökön induló konferenciatornán, ahonnan az ESL Pro League 16. szezonjába juthat be hat csapat. A svédországi Jönköpingben (a DreamHack Winter Majorök helyszínén) lesz a vigaszági-kieséses formátumú konferencia, amelyen tizenhat csapat vesz részt, köztük olyanok is, mint az újjáépült Outsiders, az Eternal Fire, az MIBR vagy a HEET. A cowana a brazilok ellen fog játszani az első fordulóban, méghozzá csütörtökön 12:30-tól.

A cowana felállása

Kevin "⁠kRYSTAL⁠" Amend
Stefan "⁠stfN⁠" Seier
Kevin "⁠HS⁠" Tarn
Ádám "⁠kolor⁠" Domoszlay
Armandas "⁠maty⁠" Kneita

Dominik "⁠KiNGDOM⁠" Aberle (edző)

Borítókép: cowana

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!