Ismét nemzetközi csapatba igazolhat kolor?

Ismét nemzetközi csapatba igazolhat kolor?

Újabb magyar CS:GO-játékosra csaphatnak le külföldön.

Domoszlay Ádám vagy ahogy a legtöbben ismerjük, kolor, hosszú évek óta a magyar Counter-Strike egyik megkerülhetetlen, oszlopos tagja. Olyan csapat sikerei fűződnek a nevéhez, mint a VOLGARE, a Revolte, a Prophecy, az EURONICS, a Vexed vagy a Budapest Five.

2022 januárja óta ismét a BP5 csapatát erősíti, ám mostanában nem nagyon láttuk őt játszani. Hivatalos közlemény nem érkezett felőle, nem tudni, hogy milyen más elfoglaltságai miatt marad ki az ESEA és a TippmixPro CS:GO Masters meccsekről.

Twitteren azonban már beindult a pletyka, amit jelen helyzetben semmi sem tud megcáfolni. Egyes értesülések szerint ugyanis kolort kivásárolták, már egy másik csapathoz tartozik és csak a bejelentésre várnak.

Kolor 2021 nyarán már megjárta a német cowana csapatát és talán most is ők csaphattak le rá. Egyre nagyobb az érdeklődés külföldön a magyar játékosok iránt, nem lepődnénk meg ha kolort is elvinnék. A pletykákon túl azonban semmi nem támasztja alá Ádám új cowanába való átigazolását, így egyelőre erősen ajánlott puszta feltételezésként kezelni.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!