A VP leleplezte YEKINDAR és buster utódjait

A VP leleplezte YEKINDAR és buster utódjait

Az idei év nagyrészében Outsiders néven játszó csapat két orosz játékossal egészítette ki felállását YEKINDAR és buster távozását követően.

A K23 két játékosát, David „n0rb3r7” Danielyant és Pyotr „fame” Bolyshevet igazolta le a Virtus.pro a távozó YEKINDAR és buster helyére – jelentette be a szervezet tegnap este. N0rb3r7 és fame 2020 nyara óta játszottak a K23-ban, 2021 januárjában – az online éra csúcsán – egészen a HLTV 14. helyéig jutottak a csapattal, de azóta kevés sikert találtak az egyre inkább a pandémia előtti normához közelítő mezőnyben, idén az RMR-ra sem jutottak el.

YEKINDAR és buster az Oroszországgal szemben bevezetett szankciók következményeként kérték átigazolási listára helyezésüket. Egyelőre csak pletykák szólnak arról, hogy hol köthetnek ki, bár a NAVI vezetője szerint előbbi biztosan nem, utóbbi talán hozzájuk kerül. YEKINDARért állítólag a Liquid és a G2 is versenyben van.

A Virtus.pro új felállása az alábbi játékosokkal június 16-20. között debütál az EPL 16. szezonjának konferencia-tornáján:

Dzhami „Jame” Ali
Aleksey „Qikert” Golubev
Evgeny „FL1T” Lebedev
David „n0rb3r7” Daniyelyan
Pyotr „fame” Bolyshev

Dastan „dastan” Akbaev (edző)

Borítókép: Virtus.pro

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!