Rain lemarad a BLAST Premierről, de ki ugrik be a helyére?

Rain lemarad a BLAST Premierről, de ki ugrik be a helyére?

A csapatok nem örülnek, amiért az utolsó pillanatban akar cserélni a FaZe.

Frissítés 11:45: Hivatalos, a FaZe nem használhatja k0nfigot, olofmeister pedig nem tud játszani velük a versenyen, ezért a BLAST engedélyezte a csapatnak, hogy új, a tornára még nem nevezett ötödiket keressennek maguknak. Kisebb dráma alakult ki a hír körül, ugyanis Twistzz szerint a szervezők már legalább öt nappal ezelőtt engedélyezték nekik k0nfig használatát és ezért vele is gyakoroltak Koppenhágában. De a BLAST hirtelen meggondolta magát a résztvevő csapatok elégedetlensége miatt, ezzel kellemetlen helyzetbe hozva őket.

Frissítés 11:00: Karrigan arra kéri követőit, linkeljenek neki szabadon igazolható vagy FACEIT-en 10-es szintű játékosokat. Ez alighanem azt jelenti, hogy k0nfig nem játszhat a FaZe-ben a Heroic által nevezett csereként, de olofot sem szeretnék használni.

Az eredeti cikk:

Furcsa helyzetben van a FaZe órákkal a BLAST Premier tavaszi csoportkörének kezdete előtt. Ma délután 15:00-kor a Heroic–EG mérkőzéssel elindul a torna, karriganék pedig holnap délben játszanak először a Complexity ellen. De rain első gyermekének születése miatt nem vesz részt a tornán, ezért Koppenhágában biztosan, de még lehet Katowicében is beugróra lesz szüksége a FaZe-nek.

A probléma? A Heroic beugrójaként nevezett k0nfiggal szeretnének játszani, de hivatalosan olofmeistert nevezték csereként a BLAST Premierre. A résztvevő csapatok pedig nincsenek elragadtatva az ötlettől, hogy az utolsó percben variálhasson a FaZe, mert ez szembemegy a szabályzattal – ha hihetünk a Dust2.us riportjának.

Az amerikai lap tudomása szerint technikailag semmilyen akadálya nincs olof használatának. Így nem is igazán kérdéses, hogy a FaZe kizárólag kompetitív előnyt kíván szerezni magának ezzel a lépéssel. Ennek ellenére a riport szerint a BLAST mérlegeli a csere engedélyezését. Hamarosan tehát kiderül, hogy olof vagy k0nfig játszik-e FaZe-mezben. Karrigan és k0nfig reakciói alapján délelőtt 10 óra után érdemi döntés születhetett a kérdésben. Igaz, megnehezíti az értelmezést, hogy kérdőjelekkel és emojikkal kommunikálnak szavak helyett. Cikkünket frissítjük, amint többet tudunk.

Nem csak rain, RobbaN is lemarad egyébként a BLAST Premier csoportköréről. A FaZe bejelentése szerint az edző személyes okok miatt nem utazik Koppenhágába, de ennél többet nem árultak el. Ő várhatóan már a jövőhéten, legrosszabb esetben az IEM Katowice előtt visszatér a csapathoz.

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kivel fog játszani a FaZe?

  • 44 %
  • 11 %
  • 0 %
  • 11 %
  • 11 %
  • 11 %
  • 11 %