Riport: Heroic-mezben tér vissza k0nfig?

Riport: Heroic-mezben tér vissza k0nfig?

Két hét múlva a világ legjobb csapatába sétálhat be a botrányhős k0nfig?

A Heroic k0nfigot használhatja stavn helyett a BLAST Premier World Finalön – írja a Dexerto forrásokra hivatkozva. A botrányok miatt az Astralisból ősz elején menesztett, azóta törött bokájával lábadozó dán rifler október óta csapat nélkül várja a folytatást. Novemberben már beszélt arról, hogy készen áll a visszatérésre, problémáit igyekszik leküzdeni és ehhez professzionális segítséget is igénybe vesz. Ám ennek ellenére nem lehetett látni, hogy ki szeretne kockáztatni vele a történtek után.

A Heroic jelenleg a világ legjobb csapata a HLTV ranglistája alapján, miután megnyerték a BLAST Premier őszi döntőjét. Ezért is meglepő, hogy stavn a partvonalra kerülhet, hiszen az egyik legstabilabb és legerősebb játékosukról beszélünk. A Dexerto riportjában nincs magyarázat arra vonatkozóan, hogy miért döntött a Heroic és/vagy a játékos a csere mellett. De egyelőre minden jel arra utal, hogy ideiglenes felállásváltozásról van szó.

Frissítés: A Heroic megerősítette, hogy k0nfig játszik velük Abu-Dzabiban stavn helyén. A Twitteren posztolt információk alapján stavnnak már korábban megígérték, hogy az év végén hosszabb pihenőt kap. Erre szerintük azért van szükség, mert a csapat úgy döntött, a 2023-as felkészülést már rögtön az év elején megkezdik. Ebből következik, hogy a World Final után mindössze két hetes szünetet tarthatnak a téli szünet nyújtotta négy hét helyett.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!