Hirdetés

Ismét dánok uralják a Counter-Strike világát

A MOUZ kiesett a HLTV top 5-jéből, a BLAST Premier World Final pedig tovább kavarhatja az élvonalbeli csapatok helyzetét.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

A BLAST Premier őszi döntője nem csak a Heroic régóta várt nagy LAN győzelmét hozta magával, hanem egy igencsak felfrissült HLTV világranglistát is. A koppenhágai torna bajnokai ugyanis ezzel a teljesítménnyel, valamint a Rio Major második helyével a csúcsra értek – ezzel letaszítva az Outsiderst a trónról. Nagy dolog ez a dánoknak, hiszen a CS:GO történetének legdominánsabb országa 2021 tavasza óta nem szerepelt ennyire előkelő helyen: akkor a még device távozása előtti Astralis ért el ilyen magasságokat, a Heroic pedig csak a második helyig tudott elérni később.

Az Outsiders a december közepén induló BLAST Premier World Finalön próbálhatja visszaszerezni a trónt a Heroictól. Addig is, a második hellyel kell beérjék, ami azt jelenti, hogy a koppenhágai döntős FaZe, valamint a NAVI és a Liquid előtt vannak továbbra is. A MOUZ kiesett a top 5-ből, immáron csak a 6. helyen állnak torzsiék. Ez azonban nem meglepő, hiszen Rióval az ő őszi szezonjuk végetért, így nem tudnak pontokat szerezni már.

A top 10-nek nincs új szereplője, a FURIA, a Cloud9 és a Vitality azonban visszább estek. A sort változatlanul a 10. helyen álló fnatic zárja. Az élvonalon kívül tekintve, egyedül a NIP tett nagy előrelépést a BLAST Premier őszi döntőjén elért 3-4. helynek köszönhetően. Az OG korai kiesése Koppenhágában a BNE-t és az Astralist hozta helyzetbe – mindkét csapat átugorta nexáékat. Az év végéhez közeledve hatalmas változásokra már aligha számíthatunk a ranglistán. A BLAST Premier World Final a mezőny alapján (NAVI, Heroic, Outsiders, FaZe, Vitality, G2, OG, Liquid) inkább a top 10 relatív helyzetét kavarhatja fel, az összetételét kevésbé.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!