Esport1 podcast: Mélyinterjú minden idők legsikeresebb magyar CS:GO-játékosával, torzsival

Esport1 podcast: Mélyinterjú minden idők legsikeresebb magyar CS:GO-játékosával, torzsival

Köszönjük torzsi a felejthetetlen élményeket a Majorről, így tovább!

Nekünk magyaroknak valószínűleg örökké emlékezetes lesz a 2022-es riói CS:GO-Major. Na nem azért mert olyan jó volt az Outsiders, sem pedig azért, mert negatív rekordot állított fel a FaZe. Sokkal inkább azért, mert egyként szurkoltunk hazánk egyik, ha nem a legtehetségesebb CS:GO-játékosának, aki végül a legjobb 4 alakulat között zárta a tornát csapatával, a MOUZ-zal.

Persze, hogy torzsiról van szó! Arról a 20 éves magyar srácról, aki néhány éve még VAC-bannal a háta mögött próbált kitörni a hazai mezőnyből, ma pedig már a MOUZ-színeiben tanítja a világot arra, hogyan is szól a kezekben egy magyar AWP.

Torzsi volt olyan kedves, hogy elfogadta meghívásunkat az Esport1 podcastbe, néhány napja készséggel számolt be minden riói élményeiről, a csapat aktuális helyzetéről és persze arról is, hogy mik a terveik rákanyarodva a 2023-as profi CS:GO-szezonra.

A YouTube-rajongóinak

A Spotify-szerelmeseinek

Ha szeretnétek még több adást meghallgatni, akkor mindenképpen keressétek fel az Esport1 podcast saját oldalát, ahol különböző témák várnak titeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!