Pletyka: rain szabadságra mehet, beugróval folytathatja a FaZe

Egyelőre csak egy vad tipp van arról, hogy ki lehet az a bizonyos beugró.

Az orosz bennfentes információiról elhíresült OverDrive szerint rain hosszabb szünetet tarthat az év elején és egy orosz beugró pótolhatja őt a FaZe – írja az Escorenews. Rain állítólagos szabadsága mögött az állhat, hogy nemsokára megszületik első gyermeke. Elsőre logikusnak tűnik a híresztelés, már csak azért is, mert nem egyedi az eset: tavaly például gla1ve is szünetet tartott, amikor hasonló helyzetben volt.

Viszont OverDrive arra figyelmeztet, hogy egyelőre csak pletyka szintjén terjed ez az információ, ő is csak úgy hallotta, megerősíteni nem tudja azt. Mi pedig arra figyelmeztettünk volna enélkül is, hogy OverDrive nem éppen a legmegbízhatóbb forrás, ha Oroszországon kívüli pletykákról van szó. Ezért is nehéz eldönteni, hogy a történet hitelességén akart csavarni egyet vagy tényleg van alapja annak, hogy állítása szerint egy orosz játékost fognak használni karriganék. Ha minket kérdeztek, ez nem túl valószínű forgatókönyv. Ezerszer hamarabb választanák például a csapat nélkül tengődő k0nfigot, mint egy olyan játékost, akinek kétséges a vízumszerzési esélye.

Amennyiben rain – akárcsak ideiglenesen is – kikerül a FaZe kezdőjéből, úgy a rekordja is megszakad, miszerint ő az egyetlen játékos a szervezetnél, aki a legelső felállásuk óta tagja az aktív csapatnak. Rain még 2016-ban igazolt az amerikai szervezethez a Team Kinguin, majd G2 néven ismertté vált európai mix tagjaként. Az elmúlt évek során számtalan tornát, többek között egy Majort is nyert a FaZe logója alatt.

Borítókép: PGL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!