Gla1ve magára hagyja az Astralist, de csak ideiglenesen

Gla1ve magára hagyja az Astralist, de csak ideiglenesen

Újabb gyenge verseny előtt állhat az Astralis?

Az ESL Pro League 14. szezonjában csúfos vereséget szenvedett az Astralis, ráadásul nem is egyszer. Nem tudtak kijutni a csoportjukból, ilyenre pedig már évek óta nem volt példa. Persze nem volt teljes a csapat felállása, Xyp9x bejelentette, hogy már nézegeti az Astralis utáni lehetőségeit, így helyette Lucky játszott, akinek ez volt az első versenye az Astralisszal.

Sajnos az Astralis szurkolók az EPL után sem nyugodhatnak meg, hiszen most kiderült, gla1ve nem játszik majd a csapattal a következő versenyen. Jövőhéten indul az őszi BLAST Premier szezon, ahol ott lesz a dán alakulat is, csak éppen gla1ve nélkül.
Megijedni azért nem kell, gla1ve nemrég írta alá új szerződését, a csapatnak tehát nem fordít hátat véglegesen. Pusztán a BLAST Premier Fall csoportkörét hagyja ki, hiszen felesége várandós és már csak napok választják el őket első gyermekük születésétől. A dán irányító pedig nyilván a családja mellett szeretne lenni, így ezt a versenyt inkább kihagyja. Persze zonic-kal együtt alaposan felkészítette a többieket az előttük álló meccsekre.

Sőt, bár gla1ve nem játszik majd, Xyp9x legalább visszatér erre az egy versenyre. Hogy pontosan ki veszi át az irányítói feladatokat, egyelőre nem tudni, de legutóbb Magisk válalta ezt, így valószínűleg most is ő igazgatja majd a többieket.

A BLAST Premier Fall csoportköre szeptember 16-án kezdődik és teljes egészében magyarul követhetitek majd az Esport1 stábjával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!