CS2: Máris kiszivároghatott az első Operation!

CS2: Máris kiszivároghatott az első Operation!

Ütős lesz a CS2 megjelenése, ez nem is kérdés!

Néhány újdonságot már megmutatott a Valve a CS2 kapcsán, miközben az adatbányászok természetesen nekiestek a már bétában játszható Counter-Strike 2 kódjainak és amit csak tudnak, azt felszínre hoznak. Két új kés például már kiszivárgott, sőt, most úgy tűnik, hogy rengeteg új skin is.

A legfrissebb szivárgás ugyanis egy új Operation nyomaira bukkant, amire hirtelen nem is gondoltunk, de persze, hogy adná magát. Nyilván új Operation dukál a CS2 indulásához, de persze egyelőre még semmit sem vehetünk biztosra. Az OP12-höz kapcsolódó kódsorok azonban beszédesek, de a programsorok között rábukkantak három új kollekció elnevezésére is (Counter-Strike, Pop Comic, Myth & Monsters), új pinekre és bizonyos Pets névre hallgató kozmetikai tárgyakra is... csak nem skineket kapnak majd a csirkék?!

 Csak egy rajongói képről van szó, de vicces lenne ez a megoldás, az biztos!

Összesen 43 új skinre bukkantak, melyek felvetnek azért kérdéseket. Hiszen sok köztük az új skin, melyek még nem kerültek be a játékba, ellenben tökéletes választások lennének egy új Operationhöz. Ugyanakkor ott van például az AK-Phantom Disruptor, ami már jó ideje a CS:GO egyik skinje, most mégis ott van az OP12 skinek között... egyelőre nem tudni miért.

Kíváncsian várjuk, hogy végül valóban lesz-e új Operation és ha igen, akkor milyen skinekkel. Az biztos, hogy a most kiszivárgott skinek között van néhány mutatós darab és bár nem ismerjük a neveiket, néhányat azért meg lehet találni így is a Workshopban, íme ezek!

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!