Képeken a CS2 új pályái – Sosem volt még ennyire szép a Counter-Strike

Képeken a CS2 új pályái – Sosem volt még ennyire szép a Counter-Strike

Alig várjuk már, hogy végre megjelenjen a játék, Overpass elképesztőnek jónak tűnik!

Nem csalás, nem ámítás, végre jön a CS2! A Valve pár napja jelentette be a játék létezését és már meg is mutattak néhány újdonságot. Elindult a zárt béta, rendkívül izgalmasak az új gránát-mechanikák, már két új kés is kiszivárgott.

De arról is vannak már infóink, hogy mi lesz a pályákkal. Egyelőre három csoportot különbözet meg a Valve. Ottvannak az etalon pályák, az örök klasszikusok, amik már a CS:GO-ban is közel tökéletes állapotban vannak, amikhez nem szeretnének mélységükben hozzányúlni. Ezen pályák fejlesztése a megvilágítást és a játékosláthatóságot érintik, máskülönben változatlanok lesz a CS2-ben. Ilyen lesz például Dust II.

Lesznek olyan pályák is, melyek az új Source 2 megvilágítást használják, beleértve a fizika alapú képalkotási rendszert, amely valósághű anyagokat, megvilágítást és tükröződést hoz létre. Ilyen lesz például Nuke. Végül pedig lesznek olyan pályák is, melyek teljes egészében felújítanak. Az átdolgozott pályák az alapoktól lesznek teljesen újraépítve, kihasználva az összes új Source 2 eszközt és képalkotó funkciót, ilyen lesz Overpass is.

Néhány képet már közzé is tették a pályák, jöjjenek most ezek, a CS2 pályái!

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!