Counter-Strike: Két új késsel érkezhet a CS2

Counter-Strike: Két új késsel érkezhet a CS2

Kukri! Végre jön a Kukri a játékba!

Több heti, de ha szigorúan vesszük, akkor több évnyi találgatás után végre bemutatkozott a CS:GO utódja, az a bizonyos Source 2-es frissítés. Mint kiderült, a CS:GO-t teljesen Source 2-es alapokra helyezik és tengernyi újdonsággal toldják meg. Persze koránt sem tudni még mindent az új játékról - ami egyébként a Counter-Strike 2 nevet viseli - de egy-két részletet elárult már a Valve, sőt!

Tegnap este óta a szerencsések már a bétát is pörgethetik és bár csak Dust2 játszható még, már most sok apróság kiderült a játékról. Nyilván mindenki ránézett a skinekre is, hiszen legyen valaki akár amatőr játékos, akár profi, aki az ESL Pro League meccsein játszik, a CS:GO-skineket mindenki szereti.

Ahogy arra számítani lehetett, a Valve nem buta, nem kukázza a skineket és a piacot. Minden már megszerzett CS:GO-skinünket átvihetjük majd CS2-be, ráadásul ott még szebbek lesznek, mint valaha. A Source 2 teljesen új lehetőséget teremt a grafikai anyagok megjelenítése terén, az egész játék sokkal szebb lesz, köztük a skinek is.

A tesztelés során azonban több apróságra is rábukkantak már a játékosok. Egyrészt arra, hogy a CS2-ben már a Zeus is megkapta azt a funkciót, amivel a játékon belül bármikor megnézhetjük picit közelebbről. Ezek szerint lehet, hogy a CS2-ben már Zeus-skinek is lesznek? 

A másik izgalmas újdonság - erről a Valve is beszélt egy-két mondatban - hogy egyes modellek, például az M4A4 is megváltozott picit, ami talán a skinekre is hatással lehet.

Míg egyes skinek esetében azt vehetjük észre, hogy bár az adott fegyver modellje pixelre pontosan ugyanaz, mint eddig, az adott skinek enyhén módosított szögekkel, méretezéssel kerültek fel azokra. Ilyen például az USP-S Ancient Visions, ami esetében jól látszik a különbség James Bardolph képein. Persze egyelőre nem biztos, hogy ez szándékos, az is lehet, hogy egyszerűen bugos egy-egy skin.

Végül, de nem utolsó sorban pedig, vajon mit hoz a jövő skinek számára? Biztosat még nem tudni, az viszont már most kiderült a kódsorokból, hogy a fejlesztők bőven készülnek újdonságokkal, ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor máris készül két új kés, a Kukri és a Twinblade.

Kis szerencsével már akár te is kipróbálhatod a CS2-t, itt foglaltuk össze, hogy ki és miként is kaphat hozzáférést a bétához. A CS2-nek egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, de a Valve 2023 nyarára tervezi a játék megjelenését, ami egyébként egy ingyenes frissítés lesz mindenkinek, akinek már ott csücsül a CS:GO a Steames gyűjteményében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!