CoD: Milyen lenne a DMZ és a Zombi-mód szerelemgyereke?

CoD: Milyen lenne a DMZ és a Zombi-mód szerelemgyereke?

A DMZ eszméletlenül népszerű, de a zombi mód beépítése új szintre emelné a Warzone 2 játékmódját.

Remek ötlettel állt elő a Call of Duty-közösség egyik tagja: mi történne akkor, ha kombinálnánk a CoD egyik legnépszerűbb játékmódját, a Zombi módot a Warzone a Warzone 2 egyre nagyobb népszerűségnek örvendő PvPvE módjával, a DMZ-vel?

Egy játékos, TheGhostOfHpe Twitteren osztotta meg az ötletét, hogy a DMZ és a Zombi mód kombinálása az, amit minden CoD-os szeretne. Egy egyszerű kiírással hatalmas érdeklődést váltott ki, többen kommenteltek új ötleteket a két játékmód szerelemgyerekéhez.

Egy YouTube-er, Elvis is írt a poszt alá, ahol kifejtette, hogy is nézne ki az egész:

  • A DMZ-pályán lenne egy, a korábbi zombi módokból ismert Mystery Box, ahol az ikonikus Raygun is megszerezhető lenne,
  • A játékosok nem csak az NPC-k és más emberek ellen küzdenének, hanem a Black Ops Cold Warhoz hasonló zombihordákon is át kéne verekedniük magukat,
  • A Contraband Lockerünkbe már Wonder Weaponöket is tehetnénk, ha sikerül velük extractolni,
  • A nemrég teaselt faction missionök is részét képeznék a játéknak,
  • És persze nem maradhatnának el a pályán elszórt Zombie Bossok sem, akikhez akár kombinált tűzerő is kell, viszont remek lootot adnának.

Emellett az AI katonák és a zombik interakciói is végtelen lehetőséget rejtenek magukban, valamint az új réteggel, amit élőhalott barátaink biztosítanak, rengeteg új küldetést és kontetet lehetne a játékba csempészni. Nektek hogy tetszene a DMZ Zombies?


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.