LoL: Neeko az új Shaco, őrületbe manipulálja az ellenfeleket

LoL: Neeko az új Shaco, őrületbe manipulálja az ellenfeleket

Kiélhetjük a kreatív énünket a felújított Neeko passzívjával és W-jével.

Három hete a 13.9-es patch során Neeko kapott egy mini-reworköt, megváltoztatták az összes képességét kisebb-nagyobb mértékben, amellyel sokkal nagyobb kreatív szabadságot kapott, kicsit betolták a dzsungel fele is, mert Blooming Burst (Q) többet sebez a szörnyekre, valamint felveheti a szövetségesek, valamint semleges létformák alakját is (minion, szörny, csapda, ward, növény). Emellett a Shapesplitter (W) során a másolat utánozza majd az eredeti hős interakcióit (Q/E/nevetés/vicc/recall stb.)

Nem véletlenül alakult ki az a mondás az elmúlt hetekben, ha van Neeko az ellenfél csapatában, hogy mindig meg kell számolni a minionokat, mert lehet egy imposztor közöttük. Kicsit paranoiássá teszi a játékosokat, mert mindenhol őt látjuk, de ebbe kicsit belefáradva egy idő után sehol se vesszük észre. Éppen ez a legnagyobb fegyvere, most a legkülönfélébb módokon tud outplayelni egy másik hőst.

Ahogy az az alábbi videóban is látszik, a játékos a klónt kiirányította a bokorból, majd elindította a hazateleportálást. Az interakció úgy reagál, hogy mindenképpen befejezi a teleportot, ha nem csinálunk semmit, hiába hosszabb az, mint 3 másodperc. Ezt akkor sem szakítja meg, ha mi igen. Az Aatrox éppen ezért azt hitte, a valódi Neeko próbál haza menni az orra előtt, így nem is sejtette, hogy halálos veszély leselkedik rá a bokorból. A végzete pedig kíméletlenül utolérte.

Neeko clone finishes recall without despawning
by u/KimimotoLP in leagueoflegends

Kövess Minket!



Gamer szótár